Prečo ešte nespíte?

*inko

ahoj jajka:) takze si ten vcerajsok prezila bez ujmy? :)
no detiska, idem domooooooooov...dnes som este nic nejedla..tak zatial vymyslite, nejakz napad, co by mi mohlo chutit a co si spravim ked dorazim...
tak sa zatial majte :)

*inko

ojka, veru bol to sok... hlavne ked zapotila "potim sa v tom bruchu ako prasa" no ale vyvolala v miestnosti sum, dalo sa aspon pocas tej minutky radit..a potom isla prec...
takze takto super ti je praci? ja v nej tiez kvasim, och ale nezielam podobne pocity... prave mi odisli dvaja ludia, ktorych som zaucala...
nebola som na kapustnici, lebo som musela po skuske rovno do prace :( ja by som ani nebola papala, ale hcela som este nasu mikulacisu vidiet :(
boze a ona je taka zlata..aj ma uz po mene pozna :D

skuska, bola fajn, lost? aka je to forexova formacia ze obesenec? mala som to najst na grafe... a vedela som vsetky okrem tohoto...hmm...nic mi to nehovori a nikto nevie co to je

ojka

ja som to tušila, že ste tu ešte buntošili... ale odolávala som, PC vypnutý a ja som si pekne ešte ratala :D
inko :DDD ja by som to pripisovala spánkovému deficitu, ale toto by som teda ani ja nečakala :D to jaké skvelé od nej....
my sme mali v práci dnes zasa také predvianočné posedeníčko, lebo sa uvidíme až po novom roku.... normálne sa mi tisli do oči, asi som kapánek divná....
inko, ale inak dúfam, že tá skúška dopadla dobre.... ehm, a na kapustnicu ste boli? :D
martin, no ty si aký šikovný... frajer si, mňa by ani nenapadlo niečo také zrealizovať... (-:O

*inko

lost, no vidis, som v tom rovnako dobra ako ojka...nespala som dnes vobec... uu ale oplatilo sa
ludia dneska na skuske, som nevedela ci uz mam zavraty z tej pisomky, alebo rovno zo spankoveho deficitu, ale kde tu zrazu, objavil sa predo mnou v ucebni velky zivy Mikulas :D s bradou a bruchom...skoro mi tahaky povypadavali, tak som sa zlakla.. dosla nas pri teste posmelit jedna nasa profesorka. ona neni kompletna, to sa vie davno...ale toto som necakala :D dokonca po skuske sme boli pozvani k nej na kapustnicu..halooo, zijem v spravnej dobe? co sa deje? :D