Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
atm
ale ta nehospodarnost je relativna.
vies, bezne u nas jazdi malo SUV a vela fabii. v meste, na krizovatke, tak 40-60kmh SUB vs fabia - co myslis, kto to schyta fatalne?
v realite fabia proste nema sancu a to je relativne mala rychlost..
a co by som robil, ak by mal kazdy SUV? no nic, mal by som aj ja SUV a bolo by to take iste ako keby mal kazdy fabiu.. ale teraz mozem "mat navrch"
a vlak, ci nakladiak, tak jasne ze to je overkill, vlak vs tank tiez bude fatalne pre tank.. cize ani leopard neprezije, ani ked vystreli .. pravedpodobne :)
zaujimalo by ma aku mas obuv v zime, ci nejake papuce, alebo poriadne kvalitne cizmy :)
nehovorim ze suv je garancia ze clovek prezije, no isto je percento vyssie v nom, ci nie ?
to je je % prezitia vyssie o 30% a cena vyssia o 300% o tom som sa nebavil, islo mi cisto o % prezitia.. resp zdravia/zivota..
ja mam tv nonstop...skoda elektriny :)
lost - hihi, presne tak :)
ad lost a tatrovka:)
z hladiska pohybovej energie ta rastie s rychlostou kvadraticky teda nie je pravda ze fabia "schyta 2x taku ranu ako SUV" ale este vacsiu:).. to ale nevadi, podstatne je to, ze tatrovka ma uplne ine konstrukcno-pevnostne charakteristiky nez akekolvek osobne auto, takze tak ci tak, tatra energiu z vacsej casti prenesie a vacsina bude pohltena prave tym osobnym autom/suv. btw vozidlo typu tatra ma mpr sa mi zda 80kmh, takze na beznej cestnej komunikacii mimo obce budu rychlosti oboch aut zrejme zhruba podobne. inac z hladiska hybnosti by mala plne nalozena tatra to suv/fabiu este aj pekne daleko odhodit, teda vazne pochybujem, ze sediet v suv by malo oproti fabii v takejto situacii nejake vyraznejsie benefity (mozno okrem podbehnutia) a pravdepodobne v oboch autach by boli nasledky pre posadku rovnako fatalne:) kazdopadne ak sa ti zda nalozena tatra malo, tak si tam dosad nakladny vlak, je-li libo. btw ked si teraz vsetci kupime esuvecka, tak co potom budes robit? kupis si aligatora?:) alebo uz rovno nejaky ten nemecky leopard?:) navyse si to asi nepostrehol, ale mne vobec neslo o nejake technicke detaily, to len ty tym zavadzas a mutis vodu;), islo len o demonstraciu nehospodarnosti a neudrzatelnosti tvojich "strategii":)
jajka, to aj ja tak zvyknem, ked skulim do notebooku...ale v pozadi mi stale musi nieco "hrat" :D
asi, dobra vila. aj teraz to vlastne nepozeram len jednym uchom pocuvam.
jajka - ano :((, asi si to nemala napozerane az tak velmi ako ja... Ja ked som to vlani pocula, skoro som spadla zo stolicky, aj niektore hlasky zmenil /na trapnejsie/...dufam, ze to mam este niekde na starej vhs-ke :(. Ale pamatam si vlanajsie emocie rovesnikov...este aj na FB na ten novy dabing nadavali jedna radost :D. Keby si pocula povodnu verziu, hned by si si to pripomenula...milionkrat lepsie!
binghi - ano, ja viem, ale pri tomto ma to velmi boli :(. A jasneee, stare ceske rozpravky su klasika :)) a vies co je ich vyhodou? Nik ich nepredabuje :DDD
helou, už možte dávat pesničky, videá,yootuby. ale nie rýchle, pomaly mi to natahuje.
s rybkou ti inko pomože alf