Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no ja som mala chut odfotit si jedneho idiota co sa dotrepal autom po chodniku v pesej zone az k tomu drevenemu bufetu pri draždiaku. s ladovym ksichtom vyliezol von a so svojou pipinou odkracal. niekto zavolal policajtov, ako to dopadlo, neviem...ale drzost riadna.
nebol este, ale ano, tam je TAXI a tam je vyhradene parkovisko pre "vrchnost" ci co.. proste same EE auta tam (diplomaticke) a tak ked idem na menej ako 10minut, som tam..
a ano da sa aj priamo pri dverach.. tam su sice tie kvetinace ci co, (dvere pri TPD) ale da sa ich obist :)
neviem ako je to s pokutovanim, ak ma nepristihnu na miete cinu a odidem( este to nepreslo ze? ze majitel nesie zodpovednost?)
ale nenavidim ludi co fotia ako keby isiel taky vodic vyhodit aupark do vzduchu ci co..
si bol v novom čase? :))) a ako to myslis, ze hned pri dverach,akoze nie na parkovacom fleku?
no ja na kopci nikdy nezabrzdim, vzdy som na spojke a jednotke :)
tam ma ledva rucna brzda zastavi na takom prevyseni..
inac tam hore ja v 99% miestach.. myslim nie na streche (ak existuje :D tam som este nebol, ale tam nad tym druhym poschodim ako je 2. poschodie bezne nakupneho centra)
tazko vysvetlit :D proste najvyssie, tam sa da parkovat pomaly a kludne, aj tak ze vedla nikto nebude (co oblubujem, lebo nikto neobucha dvere)
ale v tom podzemnom aupark parkovisku, to je koniec :) tam som bol raz a uz ma tam nedostane nikto :D
ale aj tak - na kratke parkovanie je najlepsie priamo pri dverach ;) len pozor - mozete byt v novom case.. ludia su drzi ze stale fotia . ts.tss...
hm a to som akurat rozmyslala ze sa idem previezt do eurovey...tak ne:)idem busom
no vysla som len tri a potom som to vzdala lebo tam bol hrozny naval
ale po ceste spat som nasla jedno nastastie
cestou hore som tam zastavila v kopci a mala som problem sa rozbehnut :) uff
martinmlm- je tam toho viac na opravu ....pohraj sa v ,,pokrocile nastroje" :Udrzba registra-oprava atd.,