Prečo ešte nespíte?

lost

ojka, urcite :) nemusi to byt gay, ale proste moze :D i ked je to asi narocnejsie.. pretoze je to ine ako muz-muz (ako zena-zena neviem posudit :P ) kamaratstvo.. ale vzdy zalezi od toho ako obaja beru tuto problematiku :)

ojka

zdravíčko....
oneeee, mám veľmi zaujímavú otázku hodnú dosť hlbokého zamyslenia : hm, je možné, aby medzi ženou a mužom existovalo len kamaratstvo?
dúfam, že viete ako to myslím, a zaujímala by ma hlave odpoveď mužského pokolenia
ďakovala ((:

lost

nj, male auta su super do mesta :)

ja sice nemam nic velke.. ale take tie mini auta, to musi byt radost s tym parkovat :D

jajka001_

no ja mam prave preto miniauticko, aj ked vzdy som si predstavovala ze budem mat taku siroku haraburdu, mercedes, taky stary typ zo 70tych rokov

lost

ozaj, raz na mna tiez volali policiu v auparku za parkovanie kde nie je parkovne miesto, ale vtip bol v tom, ze aj ten co volal parkoval tak, ze by tam parkovat nemal :) a bol amater, ze sa odtial nevedel dostat von ach jaj, mal kopu miesta, ale on potrebuje tolko ako keby mal aviu.. takeho tiez milujem :)

lost

tak ani ja "klop klop" a to som mal prilezitosti AZ AZ :D:D

niekedy sa sam seba pytam ako to je mozne ze este mam vodicak..

no ale tak pokial sa nikomu nic nestane, kde je problem :))

lost

nj, nie vsade by sa malo byt takto drzi :)

teda vchod :P ved tam aj tak nikto nie je :D ale chodnik ci pesia zona..

tak risk je zisk...

ale ja by som to ani nerobil preto, lebo sa citim byt boss, ale preto, ze ak to zacne robit kazdy, budu musiet sprisnit kriteria aj pre tych takych co si uviedla priklad :) i ked nie vzdy to plati..