Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, nie, využila som dobré styky s vedúcou intráku, prihovorila som sa za ňu a dovolila jej tu prespávať, ale za nejaký poplatok....
ale tak, no, truba som i truba budem v takýchto prípadoch, ja sa jednoducho neviem takto "vykašľať" na druhých....aj ked to potom takto dopadá....
mamina inak tiež hovorila, že všetky sme boli hanblivé a nakoniec všetky sme baby :D
a aké máš inak teraz vlasy? ako účes?
jajka, my dve sme na tom asi podobne..mna uz aj frajer strihaval, ale povedal ze nikdy viac, lebo som ho nasledne hresila :D odstrihol to do strany
no take, dlhe, striham resp podstihavam sa sama, tiez by som potrebovala navstivit kadernicku a poradit :)
:D jajka nechytaj ma za slovicka
chytre, sikovne, mudre..co poradia... staci? :D
hrozne? ako hrozne, neprehanaj
co ma s tym spolocne chytrost? :) ja mam hrozné vlasy :)
baby, vy ste chytre, budete vediet poradit...aky uces? chcem sa dat ostrihat, len neviem ako
jajka a nebolo to v bratislave:) to mi bolo na tom divne
ojka, to sa potom lahko robi skola, ked ma obetaveho poskoka..a na intraku spavala nacierno? mozes mat problemy z toho, nebud truba
takze male je hanblive a nechce sa ukazat? :D
inko, hej, to je ona, ... nie, neprerušila študium, ked jej trebalo v škole niečo vybavovať, zápisy,študijné a také somarinky, tak to som riešila za ňu ja... cvika sa jej nejak podarilo napchať do dvoch dní, tak tú jednu noc prespávala u mňa na intráku... vlastne aj tento rok.... (:
nooo, hej, zo sestry je už pekná guľka, ale malé babo sa hanbí asi ukazať, čo bude.. tak ešte nevieme....
wewa sa tu ukázala asi zodva razy... ale tiež len jedným očkom tu a druhým späť.... snáď sa im dobre darí....
tak to auto by som chcela vidiet :)
ojka, 88- sofer co ju riadi podla mna presadol z traktora do autobusu..to je strasne, to by som este aj ja lepsie odsoferovala
hmm,takze 68..v piatok si teda bola v praci?
inaaaaaaaaaak... ked sme pri tych vozidlach..dnes som videla auto akoby z inej dimenzie, z buducnosti :D neviem čo to bolo zač, išlo to pred tescom, ľudia s nákupnými košíkmi na pár sekúnd ostali stáť v nemom úžase..uplne ta cela situacia vyzerala ako z nejakeho filmu, ked sa spomali obraz :)