Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a tak, to mas vyse 5 hodin spanku..pohodaaa, to uz je luxus, nie ojka? :)
hej hej inko uz idem spat :) vstavam o 5,30 :) permanentne nevyspata a potom sa stazujem a cely den zivam
lost, neviem preco je odstavena, mozno mame tu niekde havárku, preto to odpojili. s tym nic nespravim
lost ja by som sa vody z divociny bala, kolko ziab a inych havedi v nej zije..no radsej na to nemyslim :)))
dobra vila, ale ved praveze pri riedkych vlasoch sa odporucaju kratsie zostrihy, dlhe riedke vlasy/ to musi byt tragedia...a urcite mas objem v pohode, len chces este viac :)
jajka, a ty o kolkej chodis do prace? ty vobec nespavas dievca jedno nepodarene:))
zuby som vybavila, jablko mam - neumyte sice :) a tiez sa zvyknem v noci budit na pitie. maly tam ma salku čaju tiez pri posteli ale tu mu necham ved nejak vydrzim
dufam ze rano voda pojde, aj vlasy potrebujem umyt....sakra
ze ja nepijem mineralky. musim nakupit a mat doma zasoby.
v blave, lost :)
nadrz na wc mam zabudovanu v stene, bohuzial :))
jajka, uuch, ja by som bez vody nevydrzala...ad1, v noci musim mat pri posteli napusteny plny pohar vody ad2, nedokazem ist spat s neumytymi zubami...ad3, nemas nahodou jablko??? Zuby cisti! Slaba utecha, ale predsa :P
zuby som si umyla "nasucho"
mame vlhcene utierky, tak tvar ma ako -tak vybavenu
mam aj odlicovacie mlieko, vidis
a este mam fajnovu, vonavu vodu vo vaze :D