Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, to nevadí, tu sa chyby nerátajú, už máme prázdniny predsa, no nie? :D
mne ak sa nepodarí hodiť tú skušku na 9. , tak potom mám dve 16.1., ešte len to bude tiež zaujímavé...
lauri, budeme si všetky navzájom palce držať, nejak to predsa zmákneme (:
inko, hej zrúbala /-: už tam boli len staré babičky, čo sedeli, tak tie keby som pripučila, tak to asi nerozdýchajú,...
akože mne v ten deň nič nebolo, ale každým dalším dnom mi bolo blbo, som nemohla ani dobre spávať.... to vieš, ja teraz nemôžem ani kýchať, ani kašlaš, ani ohnúť sa ani zasmiať sa :DDD tak poprosím, NEROZOSMIEVAJTE ma ((((-:
no čo, šikovná som a šikovná budem :D
* NA fesneho...
uuu opravujem * spojili
toto je vazne zle, ked v slovese dam Y... clovek vekom hlupne, ja som cakala opacnu situaciu :)
ojka a to az tak si sa zrubala? jedanky, dievca, nevies padat? :D v autobuse, damy, sa pada zasadne fesneho chlapika oproti vam ;)
ojka, tiez mam deviateho :) tak to aby sa vsetky sily spojily a stali pri nas vtedy..lauri, podobne aj tebe krasne sviatky
ojka a este tri ma cakaju... spoluziaci mali 4 predterminy a ja so svojimi tromi som normalne looser :D a pritom vzdy ja som sa nahlila a potom uz na zaciatku januara odfukovala kym ony sa este trapili,,,tentokrat je to opacne :)
lauri, dobre NEBUDEM!!! (((-:
joj, to vyzerá na zaujímavú skúšku.. budem držať palce...a to máš dve v jeden deň?
Inko, a ty máš ešte skúšok? (: ja sa chystám na najbližšiu na 9.1. ale to musím striehnuť jak sup, či as niekto nodhlási, aby som sa mohla prihlásiť ja... (-:O
lauri, diky kočka, pekné prežitie týchto dní i tebe (: