Prečo ešte nespíte?

jajka001_

vsetci sme boli riadne "chytení" v dutinách, ja klasicky hrdlo, malý klasicky sopel, kasel a manzel neklasicky uši. tak sme si prelezali cele sviatky:)

ojka.

jaji, dakujem (: ale čože? vy ste tiež minulé vianoce marodovali? a čože - prečo?
inko, ty si riadna mrkva :D hej, ja veru nemám problém hocikde sa dokaličiť, šikovná som a šikovná budem, tak znie moje heslo :D a na pitie pri tých liekoch vážne môžem zabudnúť (teda nie že by som chcela nasávať :D (-:O)
ja už som tiež niekedy mala dve skúšky v jeden deň, podarili sa, ale aj tak tie stresy kolo toho nemám rada.... a cestovať moc neprecestujem, keďže som skoro stále v BA, doma sa totižto nejak moc neviem učiť na skúšky....
lost, ja inak obdivujem tých ľudí, čo chodia ešte teraz po nákupoch,... že majú na to nervy a trpezlivosť... ja by som to nevydržala, ... keby som videla všetkých tých ľudí, tak len kuknem na nich a na päte sa otočím späť :D

*inko

ojka :D ty si zlata, ja som si spomenula na tvoje koleno..kazdeho pol roka sa vytackas pri nejakej prilezitosi a to ani nepijes :)))
ojka daju sa zmaknut aj dve skusky v jeden den, dokonca to ma vyhody, nemusis dvakrat cestovat

jajka, ty ale mna v tych patinciach skor klieste trapili, komare na mna nikdy nesli :)

bingham

ja tiez nemam nic proti madarom...ale vo vlade by nemuseli byt(a to ze musia vediet po slovensky je samozrejmost) :)

"Keď do boja pôjdeme, zástava nám zaveje
práva rodu slovenskému vybojujeme
Rež a rúbaj do krve, nebude to poprvé,
dokiaľ Slovák na Slovensku pánom nebude"

maly úryvok..z REZ A RUBAJ :)

www.youtube.com

jajka001_

lost, ze je tu nejaky klud
ojka, to ma mrzi ze mas zdravotne problemy, ale hlavne nech to prejde. my sme minule vianoce tiez marodovali

jajka001_

inko, madarske komare tam su, lebo slovenske su voci tamtym slabota, a na hentie suňoky len madarsky repelent zabera :)
polka mojich kamosiek su madarky, takze mne madari nevadia - len ti co nechcu vediet po slovensky :)