Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, aaaaaaaaano aaaano! :))) aj ja obcas lutujem ze nebudem ucitelka, je to sice za almuznu, ale ten pocit, ked niekomu nieco odovzdas..ach na nezaplatenie :)
sem tam, ked k nam pride sestra, tak donesie aj za batoh pisomiek co treba opravovat..ona to neznasa, ja milujem..tak aspon vtedy sa realizujem
joj ale k stuplikom ako ty vravis by ma nik nedostal
to podakovanie za patku aj tak bolo viac menej zo zartu, vsak co, jedna gula hore dolu :) za fx som nedakovala, lebo som ziadne nikdy nedostala :D:D to je coooo :D teda...akoze oficialne som fx nemala nikdy nikde zapisane, ale raz mi profak vzal rozpisanu pisomku a kazal mi prist este raz (geografia na vyske v prvaku, zmolikala som v ruke maly tahak s ekonomikou najakeho Armenska, alebo kyho ďas to bol uz neviem no a on mi to nasiel) tak som ho prosikala, ze ja mu to poviem v klude aj nahlas..nechcel :D nedal sa presvedcit, mrkala som, usmievala som sa...a uz uz by som ho nalomila, nebyt jeho prudkeho zmyslu pre spravodlivost. vraj keby nevyhodil predo mnou jedneho chalana, tak by mi to preslo, este on sa citil nakoniec previnilo :D
ja som sa moc na tu skusku neucila, to som sa zrovna spoznala s frajerom, fu, nebolo casu na ucenie, v tom case bolo prvorade ICQ ..no a nejak som sa teraz rozpisala, tak aby som ta neuspala, tak je nacase tento prispevok ukoncit :)
Štartujem raketu...
lost, to tam máš aspoň svieži "zimný" vzduch, bude sa ti pri vyvetranom lepšie spať (:
martin, ked si ty taká dobrá duša.... no nie? (-:O
To ako volal môj ocko mne.
:-):-):-)
Tak sa neskutočne teraz teším. Umytý, v pižamku idem hačať pod perinu a...
...crn crn, ocko haló, prídeš po mňa ku vlaku lebo nemám prípoj. /40km/
:-):-):-)
inko, dolu za bufetom, to sú tie C-ečkové (: tak si ešte celkom dobre pamataš (:
och, ZŠ, to boli časy, ja si pamatam, že keď som bola "veľká 8.-9.-tačka, tak som chodila zastupovať na pár hodín učiteľky k malým štuplíkom - prvákom (: to boli pekné hodiny... hmmm, prečo som ja len nešla na predškolskú a elementárnu pedagogiku (((:
no ty si bola ale dosť vďačná žiačka, ešte aj za päťky ďakuješ,.... hmmm, ďakovala si niekedy už aj za FX? (-:O či už si z toho vyrástla?
ja si pamatam, že som sa neučila na tie maturity 15. a 16 otázku.... to boli sami básnici, a tiež som len číslo potiahla a vedela som, že je zle.... inko, inko, a bola si si potom tú guľu opraviť? (;
ehm, no, tak ja som väčšinou aj všetky zápočty či skúšky písavala v prvých (ak nie v prvom :D) rade, alebo už sa veru pár krát stalo, že aj za katedrou, ... neviem, či vyzerám tak dôveryhodne, alebo som bola náhodná obeť, ktorá si už akože nemala kde sadnúť... (-:O