Prečo ešte nespíte?

lost

Rásť .. Rasť(i)!!

to je inac haluz, lebo moj brat tiez obcas taketo haluze dava, ze mu mam s tym pomoct, ale co ja co mal zo slovenciny 4ky? :D:D:D

a ked nie tak by som dal ze dospej...

*inko

ale coby si sa mu nevyhla. das to ojka, ziadne fx nebude :) uvidis
a vies ze mne sestra pri tych pisomkach vravi tiez to iste? :DD
ony uz musia byt tak zufale tie ucitelky...minule sa mi vystazovala ze ma v triede zopar sikovnych a zvysok absolutne nema paru.
nie nie, ziadne pedagogicke minimum, ani treti stupen na vyske, nie.. nemam na to ojka :D

joj ojka, ano su zlate, ale je to tazke s takymi malymi deculami. synovec minule, ze ci mu pomozem so SJ...noo ved preco nie a bum, ze ako sa da urobit rozkazovaci sposob od slova Rásť...a ostala som celkom zaskocena :D

ludia, omrzel ma zivot, tak by som sa o nieco stavila :DD kto sa so mnou stavi?

ojka.

inko ((((-: ja tiež niekedy kamaratke opravujem písomky.... ona ich tak stovku donesie a hovorí mi zo žartu " rob s tým, čo chceš" :D
a pedagogické minimum si nejdeš dorobiť? alebo potom na doktorandské? (:
joooj, ja práveže k malým ďeťom, však to sú také super malé zvedavé vďačné bytosti (:
však počkaj, mi prepne a ešte si to hodím na jednu výšku :D len som zvedavá, kto by mi to platil akože :D
pche, ty si akože čo za študenta? že žiadne FX.... bifľa, bifľa :D (-:O ale nie, šikovné si stvorenie, nech ti to vydrží až do konca (: ja som bola zatiaľ na 3 opravákoch a tento semester sa psychicky pripravujem na ďalší (-:O nerada, ale asi sa tomu nevyhnem :D