Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aha, no dobre :) aspon ma to nebude pokusat :D aj tak s tahakmi neviem narabat, a toto jedno ucivo co neviem sa vo vlaku naucim :)
tak dobru noc ojka, a ked pride lost, odkaz mu ze za dnesok ma absencku odo mna hahaa :D
oneee , ale tak prinajhoršom sa stav vo faxcopy na jungmake
ojka, ty si az moc dobra...ani o tom nevies :) naozaj, akoby si si pomylila dobu
v minulom zivote si urcite bola nejaka princeznicka :))
uha, lame ma lame
inko, noooo, niečo kvetinkoidné sme tam mali, ale či budú mať otvorené netuším,... a druhá vec je, že kamaratka čosi splietala, že sa to tam má rušiť,tak teraz nemám ani šajnu, jak to tam bude,.... a hlavne ked je skúškové,...
dobre inko, jaaaa už si zvykla na rolu tej zlej, to mi pôjde jedna radosť muhahahaaaaaa
ehm, tak moment, ja vidím s mojimi 4 očami všetko dobre,... to len tí rútiaci ľudia ignorujú asi moju prítomnosť,...
ojka, nevies mi prosim ta povedat ci je v novej budove kvetinka? alebo xerox, alebo nieco z coho si mozem zajtra "nieco" vytlacit? :D ale z netu, usb sa mi pokazilo
lebo v nasej budove je tusim pocas skuskoveho kvetinka zavreta
no ale pockaj, tiez si myslis ze sme rozdielne...to akoze ty si dobra a ja zla co...no tak to nie :D:D bude to naopak lebo som povedala :D
ojka, ale ja viem ze ty nie si smatlava...len slabo vidis rutiacich s ludi :D
jajka, bruuu prajem i tebe...
inko, nooo, asi veru budeme dvoj, inak si to neviem vysvetliť....
jajka, jeeej, tak dvojičky? inko počuješ to? ale aj tak si tiež myslím, že sme úplne rozdielne... čiže jak tie dve hrozná skôr, hej
noo, hej, čosi som aj povybaľovala, ale hm, viedla som vážny rozhovor, takže tak...
ale ked sa to tak vezme, tak som inko možno už v škole aj niekoľkokrát stretla, len o tom neviem....
inkooo, ja som neni nemehlo, to len celý svet je proti mne a nedokáže v kľude stráviť moju skvelú a kromnú existenciu..
je mi inak tiež cťou byť tvojim virtuálnym dvojčaťom (:
ale coby som ho zmlatila :DDD este asi mesiac som sa z toho osialu nemohla spamätat a budila som sa v noci na to,ze sa smejem.nikdy som taky zachvat nemala :DDD
....takze dobru noc a nezabudnite si umyt zubky ;-) .... :D