Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
40492
40491
40490
Martin je tu.
taaaaakže, komu idem dnes písať absenciu? (:
inko, zlatenko, a kedy máte výsledky? bola si nakoniec na tej jungmanke? (:
nooo, tak sa pekne zabambuš pod perinu a hororuj a spi a spi, oddýchni si, zaslúžiš si predsa, nech to dopadne už hocijak....
bry vecer..taka som napalenaaa..ojka mojaa :( luba sa zblaznila (prof.)
otvorene otazky super, ale nad testom sme vsetci plakali... jaj dufam ze som tam volaco pokruzkovala
idem si kuknut jeden horor..dufam ze od zlosti nikoho nezabijem. som v noci vobec nespala...iba od siestej rana do osmej, pretoze od polnoci do tej siestej som mala zachvatovy kasel, nonstop, a teda nemohla som spat, som myslela ze sa udusim, podla mna uz mam na plucach svalovku:( uz sa tesim na dnesnu noc :(
binghi juj ale tak to je jejak skoro nie? ved tedaaa! :) sak ked budes chciet vediet co plati, ake udobrovacie recicky a tak, tak daj vediet, tu ti poradime, ked dame hlavy s jojkami dokopy :D ale to je inak super ze, uz teraz vies, ze toho bude vela..tak ju aspon na to vopred neupozornuj :))
blondula, tak som rada ze tvoja PC gramotnost vdaka mne vzrastla :D
ach, čo si dám na večeru?
martin, som rada, že chutilo ((:
ja si veru ešte jeden čaj idem urobiť, nech mi tu ostalo chladno (:
uaaaaaaa, som si všimla, že jeden klient nám doniesol dnes faktúru ešte z roku 2010 :DDD to je sen,... a na fakt mastnú čiastku... jak mohli len toto zapatrošiť :DD
Ňuch ňuch. Ale krásne vonia. Sr sr, óóó nebíčko v papuľke...