SEX-ORGAZMUS =,(

samko

pri milovaní skús vyrovnať nohy,na posteli, dať k sebe kolená a partner nech dá kolená práve z vonkajšej strany. Týmto ti bude pri milovaní stimulovať klitoris a máš tak väčšie šancu dosiahnuť vonkajší orgazmus.

svetlanka

Myslíš? Pouvažujem o tom. I ked párkrát sme o tom s mužom uvažovali. Priateľke ho kúpil manžel. Ja som tiež čakala, že ma muž prekvapí, ale nič. Budem to musieť zobrať do vlastných rúk. Vieš Miloš, mne sa tak zdá, že môjmu manželovi to je jedno.

svetlanka

Jedna kamoška mi poradila sprchu. Je to príjemné na klitoris, ale nie tak ako sa opisuje orgazmus. A trvá to veľmi krátko. Ja som sa s tým zdôverila aj môjmu gynekologovi, ale tváril sa, že to nepočuje.

svetlanka

Ja som vydatá už 24 rokov a orgazmus som ešte nezažila. Ten môj je tiež hotový už po 2-3 minútach. Už sme sa nespočetne krát o tom rozprávali a môj manžel len hovorí ako mu je to ľúto, ale nerobí nič preto aby sa to zmenilo.

kratas.po

ahojte nemam poocit ze to moze byt nejaky problem
je to uplne prirodzene ze sa tvoj priatel skoro urobi. a inac ked mas problem s orgazmom tak sa zamysli nad partnerom, ak je to spravny partner tak vies byt hotova aj za dva minuty len sa na to nesustred tolko. ak sa na to budes velmi sustredit a cim viac to budes cakat a chciet tym horsie to pojde. nechaj tomu volny priebeh

sexi

to zalezi od strasne vela faktorov.teoreticky ovladam vsetko,ale momentalne som na tom rovnako lebo ten moj konci po 2-3min.vobec sa nevie ovladnut sme spolu len kratko asi preto.