dali ste si niekto trvalu?...a vyzera tu lepsie ako predtym?

mimus221

NIKDY TO NEROB!!!! len nie trvalu. Hocikto ta bude presviedcat. NIE! Casom tie vlasy aj tak budes musiet celé osmekat ked to urobís. Ja som koli tomu musela ist na jezka. to bola hroza.

bambulos

zuzinka 20 to si naozaj najdi dobru kadernicku, lebo mne jedna spalila vlasy trvalou, natocila mi ich na natacky az celkom ku hlave co mi az spalilo a polamalo vlasy pri korienkach cize na niektorych miestach som mala riadne jezura, viac trvalu u kadernicky nikdy, radsej sama, a bola som sa u kadernicky strihat tak sa ma pytala kto mi robil trvalu lebo velmi dobre urobena, takze tolko ......

bambulos

ja si davam na cele vlasy, vlasy natacam nie az uplne ku korienkom, pri korienkoch ich nechavam volnejsie aby zbytocne netahali tie korienky, ono potom ostanu tie vlasy pri korienkoch ako seknute, takze radsej volnejsie

bambulos

zuzinka 20
tak ano existuje aj osetrujuca trvala, ta je setrnejsia k vlasom ako klasicka trvala

ixa
tak trvala mi vlasy neznici, na tvoje vlasy by som radila trvalu osetrujucu a urcite by som dala velke natacky a na vacsie pramienky vlasov a drzat mozno takych 10 min trvalu a 10 ustalovac ale zalezi to od typu vlasu, ja si nakprilad nanesiem trvalu na natacky velkosti ako velky palec na ruke, daju sa kupit v drogerii su modre, potom si davam foliu, napriklad sacok a uterak, podrzim 10 min a potom jednu natacku rozpustim a uvidim ako mi chyta, ak slabo este necham posobit, potom ak je o tok o par min. tak vlasy splachnem vodou a nanesiem ustalovac, ktory tiez drzim tolko ako trvalu, potom vlasy roztocim od nataciek a klasicky umyjem vlasy, nanesiem balzam , vlasy ususim a vyfukam kulmofenom fakt super, jedine co mi vadi ze asi take tri umytia my vlasy este citit trvalou ale potom parada

ixa

Ahojte.
Bambulos, tá ošetrujúca trvalá ti vôbec nezničí vlasy? Lebo ja ich mám strašne jemné, riedke a veľmi mi mastnejú, tak si ich musím umývať každý deň. Tak rozmýšľam nad tou ošetrujúcou trvalou, že by to menej škodilo ako každodenné zmývanie a fénovanie...

zuzinka 20

dik bambulus za tvoj prispevok:)
ja sa chystam ku kadernicka, sama by som si ju asi nevedela tak dobre spravit...a teda osetrujucu..aj taka je...no to si musim trochu asi nastudovat ako vidim:))

bambulos

no ahojte aj ja sa pridavam k tejto teme, tiez uvazujem ze si dam znova trvalu,uz som mala viac krat a bola som spokojna, mam tiez polodlhe vlasy, no polodlhe tak postupne zostrihane mikado, trvalu si dama osetrujucu, aj ked som ju uz teraz dlho nevidela v obchodoch, davam si na velke natacky a kratsie drzim , vlasy si potom upravujem kulmofenom, vlasy su potom super, dlhsie mi vydrzi uces, vlasy su mierne zvlnene, vyzeraju bohatsie a hlavne mi tak skoro nemastneju, na vlasy pouzivam bezne tuzidlo a lak a dva krat do mesiaca davam masku na vlasy, takze taketo moje skusenosti :-)

Gill

Momentalne mam nefarbene, dlhsie a uuplne rovne. A kucery sa mi strasne pacia, len sa trochu obavam ci to bude vyzerat tak ako si predstavujem...