Ahojte, chcela by som sa spýtať, aký máte názor na sex panna+panic?:)Lubime sa, takze aj ked napisete negativne veci, neovplyvni ma to..A boli pri tom aj muža niečo?Ked je to prvykrat? A ešte musi mať žena vlhke ruky, či nie, ked to robí mužovi? Nebude to chlapa bolieť, ked je to len "nasucho"?
Panna+panic:)
ja som bola panna aj moj priatel bol panic a tak ti poviem nemate sa coho bat prvy krat to nemusi byt ono ale potom druhy a vsetky ostatne budu skvele ....a ohladom toho zeci chclapa nieco boli to skor teba lebo ju budes mat uzku..ale vsetko pride a bude dobre,mna to velmi nebolelo...bolo to v norme...a este ohladom toho ze na sucho tak najlepsie je mu to slinami navlhcit ale tak este nieste tak dlho spolu takze staci na sucho a nemalo by ho to boliet alebo byt az nejako velmi neprijemne uvidis zalezi to od neho a ako mu bude...tak vela stastia nicoho sa nebojte a experimentujte ja s priatelom uz experimentujem nieco vyse roka a je to uzasne:-)
no ja som bola tiez v takejto kombinacii a este stale sme spolu, okolo 4rokov:) hlavne sa neponahlajte, najprv petting a ked sa uz budete uplne poznat a nebudete sa hanbit, tak mozete skusit aj sex. Hlavne nezabudni ochranu, aby si tu na druhy den nemusela pisat "pomoc, mozem byt tehotna" :) a vlhke ruky? nema ho co skriet, ale kombinuj to s pusou...
Deee ma pravdu, u mnohych to nakoniec tak skonci, ze su zvedavi, ake je to s niekym inym...ale zite pre pritomnost a nemyslite do buducnosti, ze raz sa to moze (ale aj nemusi:)) skoncit..drzim palce, nech je vase prve mlovanie pekne. A urcite bude, ked je z lasky :)) a na (moznych) mensich trapasoch sa neskor spolu zasmejete:) a hlavne zodpovedne! ziadne take, ze naostro!
moja naj kamoska do toho sla v kombinacii panna + panic a vsetko bolo fajn, postupne sa naucili a boli spokojni...dnes vsak uz spolu nie su, uzavreli to po 3 rokoch, pretoze kazdy chcel skusit ako je to s niekym inym :-(
ja k tomu pridavam vacsinou aj usta, ked pouzivam ruky... :) takze aj toto je jeden so sposobov, ako zabezpecit vlhkost... urcite im to je prijemnejsie ako keby to malo byt nasucho... predsalen ich to musi "drat" tak, ako je to u nas, ked nam to robia na sucho :)
a ta kombinacia - ja som tak zacinala tiez, myslim si, ze na tom nie je nic cudne.. :) praveze to je vyhodne, budete sa vsetko ucit postupne...
Hlavne si pozrite dobre navody pre kondomy, ci inu antikoncepciu a kupte si aj lubrikant.
bingham:no myslím vlhké ruky..lebo kym nevylučuje kvapocky lasky, tak vies ako lubrikant či niečo netreba použiť..:)
nooo jezko teda neni dobry...:DDD
vlhke ruky nemusis mat...to som moc nepochopil ;)
a bolet by ho hadam nic nemalo... :P
Ďakujem, ale aj iné otázky som položila;)A myslíte, že by mužovi vadilo, keby nebola žena uplne hladko oholena?Pretože každý deň nemôžem, kvoli podráždenej pokožke a taký ježko neni príjemný na dotyk, môj názor:(
Si zlataa :))
nooo je to zaujimava kombinacia :))