objednavanie oblecenia cez internet

datelinka

959, ak mozes, tak prezrad nejaky link, ako je to potom s postovnym?
ja milujem tento virtualny spossob nakupovania. vyber je castokrat vacsi, ceny prijatelnejsie, nemusim sa kdesi nahanat po obchodoch a otvorene maju 24 hodin :-)

959

Ak mas cislo 34-36, radsej si objednaj mensie,nakolko tietokatalogy maju vzdy tu velkost akosi o cislo vacsiu. Ja tiez nosim 34,36 a objednavam si radsej 34. Vtedy mi to sedi super, 36 je mi volne, musim si to davat zuzovat.Ale zase casto zavisi od strihu. No nie je problem to vratit spat a peniazky ti pridu do tych 2.tyzdnov. Potom si kludne mozes objednat v inej velkosti ten isty tovar.
Ja uz roky kupujem handry cez net, dokonca aj obuv. Najradsej vsak kupujem veci zo zahranicia -Anglicko, USA, Hong Kong.....

datelinka

inak, mavaju aj dobre akcie, a vtedy sa ti oplati aj drahsie oblecenie znackove. napriklad z neckermannu teraz prisla uputavka, ze cely december budu akcie, kazdy den ina, myslim ze 4.12. je zlava 30% na vsetky damske odevy, obuv aj doplnky. ale popozeraj dobre, aby si nebola sklamana. mna najviac teda zaujima nielen vzhlad, ale aj to materialove zlozenie, niekedy to na fotke totiz nie je dobre vidiet.

Používateľ A

datelinka:

dakumjem :) kuknem tie stranky... no ale ja mam niekedy velkost XS a niekedy mi je dobra aj S.. takze neviem... ci to alebo to..

datelinka

ja bezne objednavam z -odkaz odstránený-, www.neckermann.sk a -odkaz odstránený-
mam presne konfekcnu velkost, takze ak vies svoje cislo, neboj sa. ja som spokojna. uz mam prehlad, co a ako bude asi na mne vyzerat, trerba pozerat na zlozenie materialu, na dlzku a podobne.