ahojte..mate nejake skusenosti s objednavanim oblecenia cez internet? ... ak ste objednali boli ste vzdy spokojni s tym co vam prislo?... ak ano prosim poradte mi nejake dobre stranky..este nikdy som neobjednavala cez net tak to chcem skusit...vopred velmi pekne dakujem
objednavanie oblecenia cez internet
Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z tonzes.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.
Dobrý deň . Chcela by som sa spýtať ake máte skusenosti zo strankov Shoesonget.com . Objednala som si odtiaľ topánky a neprišli mi čo mám robiť ?
Ahoj, ja nakupujem na www.cellbes.sk a som veľmi spokojná. Veľký výber tovaru a kvalitné oblečenie určite odporúčam.
ja si objednavam na -odkaz odstránený-
a som spokojna
ahoj, ja skoro všetko nakupujem cez internet. Naposledy som si objenala svetre zo stránky geareshop.com . Všetky čo som si objedala mi sedeli a boli kvalitné. Dodanie tiež netrvalo niako katastrofálne dlho ako by sa daslo čakať.
ja som si teraz nedavno objednala mikinu cez internet :)
Dobrý deń. Môžete sa inšpirovať prečítaním článku na www.modapreludi.sk
Možno vám pomôže pri rozhodovaní cez internet
ahpj...objednavam najcastejsie zo stranok: iffka.sk , paradnica.sk :)
takmer všetko čo si kúpim na seba je cez internet, objednávam si zo SR aj cez e-bay ale aj cz veľa iných stránok zo sveta :) Ak by niekto potreboval niečo objednať, kľudne mi píšte mail.
dobre tipy na nakup oblecenia cez internet a zoznam zahranicnych internetovych obchodov najdes aj na stranke -odkaz odstránený- :)