máte nejaké otázky ohľadom diet píšte sem!)
Poradme si navzajom!
Ponúkam prevratný výrobok v odvetví wellnes. Chudnutie bez zmeny stravovacích návykov, bez kokteilov, tabletiek atd...
Ide o produkt, o náplast JenFe na prírodnej báze: Guarana, Zelený čaj, Cosmoperine, ForsLean.
Produkt je spoľahlivý, v USA má spoločnosť 4mil stálych zákazníkov. Ja sám a moje okolie ho používame a skúsenosti sú len kladné.
maroun@nexeurope.com
1.
pretože chcu schudnut...a bude to tak dovtedy dokym bude stihlost v mode!
2.hm....to je ortazka na zamyslenie....niektorý ludia proste nedokažu zmenit svoju životospravu...myslia si že ked dva tyzne budu drzat hladovku a schudnu a potom sa budu moct prepchavat...neviem to vysvetlit to je proste tupost ludi...
3.pretože si myslia čím menej zjem tým skor a viac schudnem!:)
asi tolko...
a mi chces povedat ze jest vsetko ale samozrejme v urcitych castiach dna ale vsetko co doteraz je zlozite?
a este k tomu navyse
-mam zase istotu ze nepriberiem nic naspat...
-nestresujem ze som nieco nespravne delila, alebo ze som skombinovala co som nemala
-nehladujem
-nemam ziadny presny rozpis jedal ako pri dietach tipu 14 dnova, 90 dnova
-upravi sa metabolizmus aj ,,vyprazdnovanie,,
-netrapim sa stale dokolecka novou a novou dietou pri ktorych je stale isty kolobeh schudnem, priberem, stresujem, hladam dietu, najdem, drzim, zlyham, vzdam, priberiem a tkto dokolecka
a mohla by som pokracovat :)
je to samozrejme kazdeho vec, lenn som uz na tomto fore nejake tie roky citam tu temy v sekcii chudnutie a nechapem dievcata ktore idu do nieco bez informacii a jedalnicky vyzeraju takto:
r-jablko
o-zemiaky
v-2 mrkvy, alebo podobne nezmysli
skus hadat......
kazdy hlada tu jednoduchsiu cestu....preto.
ja mam par otazok :D
1.preco sa ludia davaju na nezmyselne diety
2.preco ludia dokazu vydrzat niektore drasticke diety na par tyzdnov ale nedokazu zmenit stravu na cely zivot
3.preco ludia chudnu neinformovani a potom jedalnicek vyzera takto:
r-jogurt
o-ryza
v-jablko