NEDOKAZEM SA ROZPRAVAT S PRIATELOM

Príspevok v téme: NEDOKAZEM SA ROZPRAVAT S PRIATELOM
Shorty

ahojte...mam 21 a a mam noveho priatela...chodime spolu 3mesiace a pozname sa asi 5 mesiacov.Predtym som mala 2 roky priatela ktory ma podvadzal a ked som stretla tohto tak som toho povodneho hajzla odkopla...a teraz som stastna lebo je presne taky akeho som si vysnivala...a on si myslel ze na mna nema...ale mal obaja sme sa dozvedeli o nasich simpatiach a sme spolu ALE cim sme dlhsie spolu tym je to horsie mam pocit :((((( niekedy nemame o com KVOLI MNE.On keca...vymysla kam pojdeme..ale ja NIE mam blok..neviem preco a z coho.Tesne pred stretnutim mu mam chut mu o setkom hovorit a akonahle sa stretneme je ticho...nezmozem sa na nic...obcas len.Obcas sa stane ze si neuvedomim vazmost situacie a smejeme sa...Ale vacsinu som ticho a myslim ze to je aj tym ze ked povedal ze na mna nema tak mam potrebu sa kontrolovat a urobit na neho dojem..A nejde mi to odkedy som s nim zazivam s nim same trapasy...:(( neviem uz co mam robit bojim sa ze sa so mnou rozide...aj som mu uz napisala o tomto ze asi som nesplnila jeho ocakavania ze som taka dokonala ako si myslel..a on nic sprava sa ku mne jak doteraz.Nic mi na to nepovedal...ale myslim ze zo mna neni nadseny..co mam robit?

kowo

Nemviem, možno mu "menej (komunikačne) aktívna" baba nevadí. Je však problém, ak sa dievča nevie uvoľniť, hoci rozumný a citlivý chalan by mal vtedy mať pochopenie a snahu vyjsť v ústrety. Možno treba skúsiť maximálnu úprimnosť, nehu a cit (čo musí pochopiť najmä chlap). (Snáď nemáš problém aj s citovými prejavmi??)
Bohužiaľ, stava sa, že tento druh "problémov" nastáva aj v opačnom garde...

cajik

Myslim ze aj jemu to postupne dochadza.. To ze sa sebe navzajom pacite neznamena ze z toho moze byt vztah.. Presne toto som mala aj ja - nuda ... Jednoducho FYZICKA PRITAZLIVOST nestaci. Ale ked mas 16 rokov, tak to nevadi, pozri, chapem ze sa ti paci, ale pride iny.. Netreba tlacit na silu ! Ked to nejde, tak to nejde. Mozte byt predsa kamarati (aj ked ja takto neviem byt kamaratka, ked sa s niekym nemam o com bavit).. Nejde o nic vazne, v zivote sa to stava, treba ist dalej :)

shorty

Ach :(( mam ten isty blok....strasne sa mi paci ,strasne ho mam rada ale mam pocit ze je to ono :((( a co mam teraz spravit?Mam sa s nim rozist?To si neviem predstavit ...fakt niekedy to nedje :(( co ked to je to ze prakticka stranka nam nevychadza aj ked on mna xce aj ja jeho ale...neviem...dnes bol taky smutny....akoby sa so mnou nudil a ked som sa ho opytala co mu je povedal ze : som unaveny.....podla mna je v tom nieco ine....:((( som nestastna z toho...

cajik

No, nerada to pisem, ale mala som s par chalanmi podobne skusenosti.. Velmi velmi sa mi pacili, aj ja im, ale nemali sme sa spolu o com rozpravat, resp. casto som aj ja mala "blok". Doteraz mam pri istom type ludi takyto blok, kedy vobec neviem o com s nimi kecat (ale netrapi ma to, lebo mam iny okruh znamych). Ale co tym chcem povedat - zistila som ze niekedy to jednoducho nejde.. kolkokrat som bola zalubena, ale neslo to.. ta prakticka stranka vztahu nevychadzala.. same trapasy, nedokazala som nic normalne povedat a plynule sa s nimi o niecom bavit..

.. A potom som zistila, ze sa to da aj inak, ze chyba nie je len vo mne. Ze existuje kopa chalanov pri ktorych sa viem uvolnit a byt sama sebou. Jedneho takeho mam a je to to najkrajsie, co moze vo vztahu existovat, ked sa s niekym mozes rozpravat hodiny a hodiny, mesiace, roky, a nikdy sa sebe navzajom nezunujete ..

Bohuzial si teda myslim, ze tento tvoj vztah nema bohvieaku nadej. Ale mozno mas len iny "blok" ako som zazila ja,a potom sa treba len uvolnit a casom to snad pride ;). Vela stastia..

pjosa

Trapasy vo vztahu sa vstavaju... treba to brat s nadhladom a zasmiat sa na tom. Tebe to zrejmne ubera zo sebadovery, ale kedze vidis, ze priatel sa snazi, snaz sa aj ty. Musis mu aj trosku s tym pomoct. Narovinu mu povedz, co ta trapi. Komunikacia je velmi dolezita. Ale na budovanie vztahu su dvaja, takze cim skor, tym lepsie. Premôž sa a konaj, lebo ho potom zbytočne stratíš. Držím palce.

polievocka

Shorty,sama si to krasne npisala - bola si sama sebou a vedela si sa s nim ropravat este predtym nez ste sa dali dokopy. No a co je ten dovod ze ste sa dali dokopy? No pretoze sa do teba zalubil, do TEBA - do tej ktora bola sama sebou, urcite si super dievca, vtipna a inteligentna ked sa do teba taky super chlapec zalubil, dokonca ako pises este si myslel ze na teba nema. Tak kam sa podelo tvoje sebavedomie? Len smelo do toho, bud spontanna a prirodzena, ved taku ta on lubi :) Drzim palce :)

bingham

Hej holka....ved nemas 16....az privelmi sa zamyslas....co keby...

ja si myslim ze chlapec je cely zblazneny do teba

tak nestresuj....a bud rada :)))

Shorty

Fuuu :)) dakujem...tvoj prispevok ma potesil..sice ja to nevidim ani trochu ruzovo ale ty mas uplnu istotu v tom ze je to hentak..neviem kde tu istotu beries ale potesilo ma to..a pokusam sa byt sama sebou ale prave tym ze sa o to pokusam sa len dostavam do trapnych situacii a prave vtedy sa zacnem kontrolovat..on je rozumny a chapavy a prave kvoli tymto veciam som z neho uplne mimo...bodaj by bol do mna zalubeny :D len potom je to este horsie ked zacnem premyslat o tom co si ON prave musi o mne mysliet...a niekedy mam taku paranoju ze si predstavim ze si v duchu hovori ze: tak tato nie...este s nou budem chvilu a uvidim ci sa to nezlepsi...alebo podobne..so vsetkymi ostatnymi sa viem bavit rozpravat a dokonca aj s nim som sa vedela este ked som si myslela ze by ma vzivote nechcel a predtym nez ssme sa dali dokopy ..