Priberá sa z medu?

ivonka133

Skús to obmedziť tak do 2-3lyžičiek. Pokiaľ za deň neješ nič sladkétak by v tom nemal byť problém, ale na druhej strane ak si náchylná k priberaniu, tak to skús obmedziť.

Planet

Med z mierou je liečivy zázrak.Nie všetko čo je štíhle vyzerá aj pekne. Od medu nemožete pribrat pokial ho konzumujete s mierou.Budete ovela krajšie a cítit sa ovela lepšie.

evelynkaa

med je zdravy, ovela prospesnejsi ako cukor, hoc aj hnedy...
a co sa tyka kalorickej hodnoty co tu spomenula datelinka, tak je dost velky rozdiel medzi medom, co v podstate nemoze byt skodlivy kedze je z rastlin ako nejaky rafinovany cukor...ja si napriklad med pridavam do kazdeho caju a to ho pijem denne na litre a nemam problem s dietou, staci ked vylucis pecivo a sladkosti;):)

cinni

nahodou, na med mi nesiahajte, med je zdravy!! (pravy vcely med).. a pecivo s medom a s maslom milujem a nieje to ziadna katastrofa ked sa to je s mierou!

jajka001_

cukor je potrebny tiez pre telo
a med obsahuje aj vela inych dolezitych latok
pat lyziciek medu denne nie je mnozstvo z ktorej by si pribrala

elena 1234

jasne ze z medu sa pribera...,5 lyziciek denne??keby jednu tak nepoviem,.
a ked to skombinujes s maslom a chlebom to je hotova katastrofa.
Maslo - tuk
med-cukry
a o chlebe ani nehovorim,,
Daj si radsej jablcko namiesto lepkaveho medu..
Aspon sa ti nepokazia zuby :)

mataBB

akoze to ked nejem sladke tak som akoze neni normalna alebo co? jem zeleninu, ovocie,mliecne vyrobky, maso, cestoviny, ryzu, zemiaky, ryby...nejem prilis tucne a sladke len v ovoci a v jogurtoch