chce na mna zavolat policajtov

Príspevok v téme: chce na mna zavolat policajtov
mimi---

s mojim byvalim priatelom mam dceru( je ako otec zapisany v rodnom liste)ktora ma 19mesiacov.rozisli sme sa pretoze chodil s kamaratmi do krciem atd . skratka vsetko bolo prednejsie ako mi.no po tom co sme sa rozisli som prvy raz po 2,5 roku isla vonku zahyrit-pretoze v tehotenstve som uz nechodievala a isla som az ked malá mala 18 mesiacov (dovtedy som nikde nebola) a on sa mi teraz vyhraza ze ked ma uvidi v meste tak na mna zavola policajtov ze kde ma dceru.malu som nechala pri starkej ktora sa o nu 100%postarala (vtedy ked som isla 1.krat von). je mozne ze ked zavola policajtov tak s tym budu nieco robit?-ja si myslim ze by sa mu vysmiali ale nie som si ista tak mi poradte a pomozte ze co vsetko moze spravit.

ach jaj.

je to k..k ubohy, ktory ta chce zastrasovat.bze, nech si zavola 100 policajtov,sa na neho akurat vy...zdokumentuj,ze si tam mala dceru, maj scedka,a le aj tak si myslim ,ze ti nic nehrozi.stihana by si bola,ak by dieta zostalo samo.a to nezostalo,uz len tym,ze je na inej adresenie doma samo!nenechavaj sa tyrat a zastrasovat, ries to,ale rozumne,lebo ako vidno ide o dobre zakomplexovaneho chudaka.toto je totiz tiez forma tyrania.psychickeho.a ver, ze nebude daleko k fyzickemu, ak si nechas nim ovplyvnovat.

aluska

to uz musi byt jaky chudak ked si ani nedokaze najst nieco lepsie a zacne sa vyhrazat policajtami (co je v tomto pripade uplne odveci)...a hlavne mu vobec nejde o dieta..

levicaaaaa

to je riadny prasák, ten tvoj bývalý chlap. tak on sa o dieťa nestará - to je v pohode, ale ty keď s ideš zabaviť- tak chce volať polišov... šak a on z ktorého stromu padol priamo na hlavu? :D

nemusíš sa báť...veď ak je taký v šoku z toho, nech sa on o malú postará...

gabgab

budes pokojnejsia mozno, ked sa poradis s pravnikom, aby si vedela ako sa branit proti takymto vystupom
mam kamaratku, ktora za take nieco (za rady, co s byvalym)u pravnika ani nic neplatila, ze az ak by riesili nejake veci k sudu

jedna

....a mimochodom: on mieni na teba volat polisov, a jeho povinnostou nie je o dceru sa starat??? ci stara sa o nu v krcme?

mala si si lepsie dat zalezat na tom, ze s kym splodis svoje dieta

jedna

ked uz, tak nie policajtov, ale socialku. ale aj ta ti nic neurobi, nakolko si zabezpecila starostlivost o dceru a nenechala si ju samu doma zavretu. to na teba bude volat polisov aj ked ju das do skolky? ani vtedy nebude fyzicky s tebou.

moska8

pozri, báť sa nemusíš určite. Nemáš zakázané ísť sa zabaviť, pokiaľ dieťa neodložíš alebo neopustíš a nevystavíš ho nebezpečiu, ohrozeniu, nezanedbávaš jeho výchovu, nevystavuješ dieťa nebezpečenstvu spustnutia, to som ti po lopate rozobrala dva § za ktoré by mohol volať policajtov (opustenie dieťaťa, odloženie dieťaťa). Okrem toho, neboli ste ani manželia, i keď je dieťa zapísané v rodnom liste. Máš pravdu, policajti by sa mu vysmiali, a nemajú čas na vyčínanie takých hlupákov ako tvoj bývalý. Kľudne môžeš ísť von a zabaviť sa keď máš niekoho kto sa postará o dieťa, len aby to nebolo napr. každý druhý deň. To ti píšem iba preto, lebo som mala veľa prípadov, kedy to ex zneužil proti žene a to tým spôsobom, že fotil, a fotky s dátumom aj časom potom priniesol ako dôkaz na políciu. Je to ale zložité, každý je iný, robia to keď sa snažia doeťa získaž do svojej opatery a obvinia matku, že s nestará, alebo jej chcú ublížiť.

pauli 73

mimi, nemá dôvod volať na teba policajtov, žiadnym spôsobom neporušuješ zákon, si plnoletá a dieťa si nenechala samé bez dozoru v ohrození života. mám taký pocit, že tvojmu ex ani tak nevadí, že dietatko nie je s tebou ale, že chodíš sa zabávať. A to je už len jeho problém.