Stava sa mi casto, ze ked sa pozriem na (digitalne) hodiny cas je vzdy taky zaujimavy, napr: 14:41, 01:11, 18:18 a vseliake rozne kombinacie... niekto hovori, ze si vtedy treba nieco zelat, ini hovoria, ze to znamena ze na teba niekto mysli... zaujimalo by ma, ci sa hovori otom este nieco ine? aj teraz pred chvilou som sa pozrela a bolo 03:03 :)
! čas !
akoze pocuvaj... my tu hadam nemame teraz nejaku sutaz o zlych chlapcov a zlych dievcatach ;D vtom sa pretekat teda naozaj nemusime. inac by to bolo smutne :DDD a akoze. ja mam tiez barsjake zvlastne zazitky...
ked sa tak nad tym zamyslam....neviem..neviem...ci pride ten "iny" zivot..:DDD
:DDD mozno preto nam uz tie vianoce moc nesedia...
noo tak uz je z teba naozaj velkaa slecnaa....a vidim ze aj peknaa potvuurka..., ale to je len a len dobreeee.....aspon nie som jediny....aj ked neviem ci by sa dali moje skutky porovnat s tvojimi...hadam niee :DD
a tiez by bolo na case:D ale tiez je to slabsie a slabsie:))) cloveku sa to ani nezda, ale niekedy moze kludne ubehnut aj 17 rokov od doby co zacnes vystrajat pokial sa uplne ukludnis. niekedy sa uz citim aj znicena aj uplne vyblaznena a zrela na iny zivot nez tento, ale potom ma zas niekedy prekvapi jak si to v niektorych momentoch zase vobec nemyslim. je to proste tak...
ja si zase pamätam ze raz ked som mala 10 a bola som v kupelni som sa tak zamyslala nad sebou, ze hmm, ze neviem si to ani predstavit aka budem ked budem mat 15, ze uz budem velka slecna proste a teraz som uz zena a v podstate mi to nepripada ani az tak davno. a ja som tiez uplne, uplne nepolavila:))))
noo ja som teda robil zlee...a moc som z toho nepolavil...., ale asi by uz bolo na case....:DDD...
hmmm...no a ten caas...ide veeelmi..., ale veeelmi rychlo....pamatam si ako by to bolo vcera...co som isiel na strednuu.....a od vtedy....ten cas letiiii....a nee ho zastavit :)
ved uvidime...co nam prinesie dalsii rok...
no ja som v 16tich robila teda strasne zle:) sranda ze niekto ma taku divoku pubertu a ini vobec:)pozajtra uz bude po vianociach a ani nebudem vediet o tom, ze boli. myslim to vazne. a aj cely tento rok 2009 bol asi najnudnejsi v celom mojom zivote, a pritom ubehol najrychlejsie zo vsetkych. sama tomu nerozumiem. som zvedava na 2010:)
:DD sa teraz musim smiat....hovoris mi z duse.....keby vedla mna nesvietil vianocny stromcek...ani neviem ze su vianoce...teda viem..., ale nie je to take...ako ked som mal 16...sice aj vtedy...som robil zle..., ale staale som sa tesil z vianoc....
ze zajtra... vobec sa tak necitim ze su vianoce. tento rok som to asi vnimala najslabsie zo vsetkych rokov doteraz. a mam pocit ze to uz bude len stale dalej slabnut a slabnut... na vianoce som sa velmi tesila ked som bola mensia, alebo mladsia, teraz su mi viac lahostajne a zrejme sa z nich budem opät tak tesit az ked budem mat raz sama deti, ze sa budem tesit s nimi, chapes:) inac vianoce nic zaujimave:) a co ty?
noo a mozno aj falkat sa daa....
zajtra vianoce tesiis :DD