! čas !

Príspevok v téme: ! čas !
bibba

Stava sa mi casto, ze ked sa pozriem na (digitalne) hodiny cas je vzdy taky zaujimavy, napr: 14:41, 01:11, 18:18 a vseliake rozne kombinacie... niekto hovori, ze si vtedy treba nieco zelat, ini hovoria, ze to znamena ze na teba niekto mysli... zaujimalo by ma, ci sa hovori otom este nieco ine? aj teraz pred chvilou som sa pozrela a bolo 03:03 :)

bingham

ano mas pravdu pretekat sa naozaj nemusiime....neviem ci by to dopadlo dobre :DDD...fuuuha a zazitkov je teda kopec...."barsjakych" :DD

ozaj ty si z ba

bibba

lebo ked nieco skutocne uz nexces, tak to ako keby znenavidis a sa ti zhnusi a obchadzas to. ale ked si len povies... hmm. nejsom natom najlepsie. to este nic neznamena, ze?:)

bibba

ten iny zivot... mas pravdu. neprichadza, a neprichadza a neprichadza. a ano, zmenit to mozme len sami a preto sa ani necudujem a ani nestazujem, inac by to bolo trapne samozrejme. v podstate ide o to, ze ked clovek nieco nezmeni, tak to znamena len jedno. ze mu to nevadi AZ natolko, aby stym chcel nieco naozaj urobit. ved inac by to urobil.