ahojte .. moja priatelka dostala na predpis tuto hak (aspon myslim, zacinalo to na ypsilon a na 3 znaky dlhy nazov), dostala inekciu na kramy, v pondelok to zacne brat. kedy resp. za kolko dni zacne fungovat ? diky
Antikoncepcia YAZ - dotaz
joachym: proste je to tak, ako pise aluska. Ked zacala uzivat tabletky v prvy den menzesu, tak je hned chranena, ked ich zacala uzivat na 2.-5.den, tak sa treba este tyzden chranit kondomom...
priatelka je prec pride zajtra aaz ... napina v zmysle ze som napaty, lebo ona mi vravela ze ked ich zacne jest prvy den kramov tak v ten den je uz chranena a zatial som z fora videl len viac dni 3,7,9 atd., tak preto sem pisem. A ani ten pribalovy letacik som nevidel :(
aha sorry to nepatrilo mne:D
ja som na teba zla ta to uz preco?nic zle som nenapisala ....len vlastna skusenost tak neviem co sa ti na tom nepaci?:-)a preco ta napina????
aluska nebud zla na mna .. s priatelkou budem zajtra, napina ma tak neviem :P
ja som takisto mala tu injekciu na kramy a potom ked som ich dostala tak som hned zacalaa brat tie tabletky a hned ked mi skoncili tak sme sa s priatelom milovali bez ochrany to je chranena hned od prveho dna zacatia uzivania...
joachym ked to berie od 1 dna menstruacie tak je chranena hned, ak to zacne brat 2-5 den- tak az po tyzdni...inak JE TO V PRIBALOM LETAKU..co tak si ho precitat?
..takze pocul som 3 dni je to realne?
Summer_ diky moc
To je super ze sa zaujimas, konecne niekto kto tu aj rozmysla a nie len tu vypisuje ci moze byt jeho baba tehotna lebo bla bla blaa.. tak si o uzite :)