Zdravim mam nasledovny problem.V poslednej dobe ma dost bolieva chrbat, byvam unaveny, a pichava ma v lavej casti hrude ked zdviham nieco.Vcera som ochorel , mam nadchu a vykaslavam hlieny a ked sa chcem z hlboka nadychnut tak citim neskutocnu bolest v lavej casti hrude cca 10-15cm pod klucnou kostou, je to fakt neskutocne bolestive.Neviete ci to je tymi hlienami a mozem mat zapal pluc alebo pridusiek, alebo to suvisi z bolestami chrbta, chtbtice, zeby mi nieco s chrbtice srielalo alebo co?
Dakujem za radu.
Pichanie v hrudi
a rentgen ti robili??
a pichanie.....no....to moze mat aj ta chrbtica na svedomí ,..ale sa mi zda ,ze aj so srdcom .
No ja som bol dnes rano u doktorky, povedal som jej o mojom probleme, pozrela mi do hrdla popocuvala ma, a povedala mi ze mam brat bioparox, iny liek mi na kazdu chorobu za poslednych 10rokov ani nedoporucila.Som s nou maximalne nespokojny, lebo povedala ze na priduskach nic nepocuje a ze hrdlo je len minimalne zapalene, no v noci som vykasliaval take hlienovite hrudky.Ale ja si myslim ze ten problem s tym pichanim v hrudi je skvor spojeny s bolestami chrbta, uz dlho mam s tym problemy a akosi nevedia najst riesenie, bol som len u ortopeda (uz davnejsie) a ten tak isto nic nezistil.No ta bolest je neskutocna.Neviete co s tym?
Dakujem
no...kludne zapal pluc......
Bez k lekarke.