potrebujem schudnut pre sport

vonkajsiavyziva

Moja v prvom rade si musíš uvedomiť, že chceš schudnúť sama pre seba, nie pre šport, lebo to neúôjde. a potom by som neodporučila nejak extrémne diéty, skôr by som doporučila oveľa väčší príjem vody! a ak chceš schudnúť, tak skús pred každým jedlom si dať aspoň 2dcl vody, najlepšie nesýtenej, nie s veľkým obsahom sodíka, magnézia,... lebo tie obsahujú veľa solí a škodí to na tvoj biorytmus, no a jedz všetko akurát s tou vodou predtým, a hlavne pomaly, tvoj žalúdok dá mozgu signál,že je najedený najskôr po 20 minútach. Toto keď začneš praktizovať, tak schudneš na 100 %, a jojo efekt sa ti neprejaví, lebo tvoj organizmus nepocíti stratu živín, iba ju mierne obmedzíš. Ešte by som doporučila celozrnné pečivo, ktoré pôsobí kladne na metabolizmus. Ale nevyhýbaj sa ani mäsu(obsahuje veľa proteínov, tie potrebuješ, keď športuješ)

lenka22

slavka7 mas pravdu s judistami ale oni zhadzovali max kilo mozno dve, a v saune sa neda vypotit 6kg. Saunou si mozes na zaver dopomoct...

nadvecou

dii: to je uplne v pohodicke, staci tempo 1kg za tyzden a hravo to stihnes. Staci drobna uprava stravy: jest 5xdenne - ziadne take ze po piatej nejest, to je najvacsia sprostost. Staci ked posledne jedlo zjes 3 hodky predtym nez ides spat. Rataj si prijem kalorii aby nebol vyssi ako 5500 kj denne, energeticke hodnoty k jedlam najdes takmer vsade na internete. Denne k jedlu aspon polkila zeleniny! Pitny rezim - aspon 2 litre cistej vody, nie mineralky.

slavka7

Za 3 mesiace sa 6kg da lahko schudnut!!! Pocula som, ze judisti to robili tak, ked museli schudnut do urcitej vahy, ze cvicili naobliekani v saune par dni pred vazenim.
A vyslo to.

jossie

Myslim ze najjednoduchsie je schudnut tak, ze ranajky vacsinou jogurty,chlieb by som uplne vysadila a obed nieco lahke. Veceru si musis odpustit max. zase nejaky jogurt alebo kusok ovocia.Tak som schudla ja z 60 kg na 50 kg. a zaludok bol v poriadku.