Priatel mi lezie na nervy

Príspevok v téme: Priatel mi lezie na nervy
janushka

Co mam robit ked mi priatel niekedy fakt neskutocne lezie na nervy?stava sa to hlavne vtedy, ked spolu nie sme.ked sme spolu, je to vacsinou v pohode.obcas rozmyslam nad rozchodom, ale nie je to velmi casto.niekedy mam pocit ze ho milujem, inokedy by som chcela spravit nieco velmi zle aby som nanho zabudla.ma niekto rovnaky problem ako ja?

Ujebany

Ja ju úplne chápem...i keď ja som s priateľkou už rok aj 3 mesiace ....ale za ten čas sme boli bez seba dokopy asi 21 dní.....a mám nálady kedy proste chcem byť sám bez nej...veselo sa zabávať s inými ....dievčatami...a potom zas len s ňou....ale stále sa tie nálady vracajú....rozchod by bol riešenie....ale si si na 100% istá že to nie je len preto že už je proste tvoj aj zvykla si si naň ????že proste to vzrušenie vypršalo a spadli ti RÚŽOVÉ okuliare ????.....ak nie dajte si na pár dní pauzu......nepíšte si, nevolajte ......a potom zistíš....je to lepšie ako sa hneď rozísť a potom to ľutovať....a hlavne sa mu zver s tým....

ksssh

Bebekeksik, zbav sa ho co najskor. Toto poznam mam podobnu priatelku. Sme spolu uz len zo zvyku a preto aby mi mohla nervy robit. Je to neskutocna s*ka niekedy mam pocit ze ju asi zabijem. Vo vsetkom ma obmedzuje zakazuje kontroluje. Zakazuje mi kamaratov, ked je v telke nejaka zenska nuti ma aby som si zakryl oci, nemozem bez nej chodit von stale ma kontroluje a podozrieva raz mi uz z too prepne a ju zabijem.

bebekeks

Aj mne hrozne lezie priateľ na nervy.Stále je pri mne.Keď má voľno je to strašne,stále ma sleduje.Pozerám internet,je mi za chrbtom.Vezmem do ruky mobil a čaká či budem písať sms alebo komu budem volať.Keď idem náhodou sama venčiť psa,nesmiem sa pekne obliecť,namalovať ani si dať parfem a musím sa vrátiť do hodiny potom už mi volá a je oheň na streche.Každý deň musí byť navarené čerstvé jedlo.Stokrát som to chcela ukončiť,ale on býva u mňa a je ťažko ho vyhodiť.Ešteže chodí do roboty a mám aspoň pár hodín slobody a pohody a nik mi nestojí za chrbtom.Bola aj debata,aby ma neobmedzoval,ale bol kľud len na chvíľku.Pripadám si ako jeho slúžka a myslím,že ma už neľúbi iba potrebuje niekomu zožierať nervy.A neľúbim ani ja jeho za to ako mi znepríjemnuje život.

sususu

to sa stava podla mna vsade... ze niekedy si stastna a niekedy ho chces vymazat uplne :-) ja ked tak nad tym rozmyslam tak som to mala so vsetkymi vztahmi takto...

kingofpop

lubis ho ... len ked nie ste spolu tak mas nervy ze nie ste tak si potom na neho nastvana pre hoc aku somarinu bezvyznamnu .... to iste mam aj ja ;) ... ked je dobre ked ste spolu tak je to ok

Slota

Ale netreba ten rozchod odialovat cim viacej budes vo vstahu trpiet a cakat tim to bude horsie a horsie.PS ja som slobodny a bez zavezkou mircoMY33@azet.sk

M 25

no a za tie tri roky si sa naučila používať aj diakritiku ;)

no ak je to naozaj tak, tak gratulujem k manželstvu a prajem vela lásky a trpezlivosti :)

janushka25

som zakladateľka tejto témy, a po opätovnom prečítaní sa už len smejem. Myslím, že môj problém pramenil z toho, že v tomto období som si naším vzťahom nebola istá, bola som nevyzretá, nervózna z každej maličkosti a on chudák na to doplácal. No našťastie tieto moje stavy pretrpel a teraz máme už 3 roky naozaj nádherný vzťah. Stačilo sa osamostatniť od rodičov a hneď sa začalo nádherné obdobie. Dnes je to mesiac, čo sme šťastní manželia