tráva...

Príspevok v téme: tráva...
srnka252

Ahojte, chcela by som sa opýtať a dozvedieť nejaké to info o húlení trávy. Som si istá že vela ludí s tým má skúsenosti, dobré či zlé, len chcem vedieť aké to má príznaky, ako to pôsobí a či sa dá na druhom človeku spozorovať že je zhúlený a ak hej tak ako.... A ovplyvňuje to nejako zdravie? škodí to?, lebo som počula že niektoré ani nie sú škodlivé... ďakujem

VincentV

0vecka: ja som to mal tak, že som sa približne prvú polhodinu smial na všetkom, potom prišlo Ú-čko útlm a niekedy mierna paranoia.

0vecka

2 vincent toto su obvykle priznaky ale nieje to vzdy tak... naopak u ludi co hulia casto som si nefsimol skoro nikdy dobru naladu....

VincentV

nejde to nespozorovať, červené oči, neprítomný pohľad, zhoršená artikulácia(sucho v ústach)a neutíchajúci smiech :)Inač ja osobne mám pozitívne skúsenosti, húlil som denne takmer rok a prestal som zo dňa na deň, cca pred dvoma rokmi, takže žiadna závislosť a v podstate mi to vobec nechýba.Na mňa konkrétne to posobilo asi tak, že som sám seba akosi prestal vnímať, cítil som sa akoby som sámeho seba ovládal cez nejakú videohru(niečo ako depersonalizácia), a vačšinou som viedol ťažké úvahy či už o politike, svete, zhone ĺudí, osvietení, o podrážke, bolo toho veľa :))Na druhý deň asi 5x horšia verzia opice a suchoty.Spozoroval som akurát patrné zhoršenie pamati, ale inač nič.

0vecka

2 Denz fakt nevbiem co mam napisat na tu tvoju mudrost??

ono da sa fajcit trava aj cez vaporizer a to fakt nema nejaky negativny efekt na pluca a ono podla viacerych

tu je taky starsi clanok v bbc news

(tam podla nejakych kriterii porovnavali rozne drogy je tam aj alkohol)

news.bbc.co.uk

jajka001_

ako jedna cigareta k jednemu jointu? neviem. ale ludia obycajne denne vyfajcia viac cigariet ako jointov. navyse su rozne sposoby fajcenia, napr. vodna fajka, to je vraj setrnejsie k plucam.
na tvojom mieste by ma tak netrapilo zanesenie pluc ako zavislost.

jajka001_

ved tam mas aj ucinky, vsetko. je to vidiet, ked vies ako to ma vyzerat, tak to spoznas hned. ked nie, tak nie. nieco take ako neskodna neexistuje. su len menej obsahove thc, z tych ta len rozboli hlava ale skodia rovnako. silnejsie teda skodia viac, no. su aj take kam sa miesaju chemikalie to je uz uplny humus.