Prave ma opustil. Dalsi. Vsetci ma opustaju a som si takmer ista ze je to preto, ze sa casom na chlapa tak nbaviažem, že od neho neustale chcem prajavy lasky. Snaha nerobit to vsak nepomaha. Asi jue načase najsř si psychiatra....
Zavislost na mužoch
Pre teba je chlap barla bez ktorej nedokážeš chodiť-existovať. Ale to si myslíš len ty. Potrebuješ získať vnútornú silu, sebavedomie, naučiť sa existovať sama, potom ťa žiadny chlap neopustí, práve naopak, nebudeš sa ich môcť zbaviť ty :-) V pohode sa to dá zvládnuť aj bez psychológa. Proste sa nauč mať sa rada, nauč sa robiť veci sama, tak aby si nepotrebovala nikoho iného- šoférovať, opraviť si sama čo sa dá atď.
Psychologa si treba najst, nie psychiatra (ale mozno ti to odporuci psycholog). Skus zapatrat, myslim ze existuje aj nejaka rajonna psychologicko-poradenska sluzba.
Mimochodom, chvalim tvoj postoj a drzimti palce.
čo ja viem. asi treba brat ohlady na jeho potreby. ale nie v tom zmysle ze mu spravis vsetko co mu na ociach vidis, naopak. ked ho budes obskakovat, nebude si ta vazit. ked budes doliezat a vnucovat sa, budes mu liezt na nervy. treba sa naucit chapat svet z jeho pohladu - a neviem ci sa to da naucit :) chod k tomu psychologovi, potrebujes ho.
No pokusy boli. neviem ako. Ale i na tom tretom som sa stala zavisla...ako postupovat? :-(
Dovod bol ze ma uz nelubi ako predtym....vraj nevie preco, nieco sa zmenila. myslim ze to prehanam a snazila som sa to zmenit uz vyše troch rokov. no neviem ako...nejde to
Tak, ked uz odide, tak sa ho opytaj na ozajstny dovod, preco ?
Mozno si ani neuvedomujes, ale mohla si to prehnat. Vsetkeho vela skodi.
Vies, muzska logika je, ze ak chces prejav lasky a on Ti ho da, tak SITUACIA JE VYRIESENA. Lenze, ak Ty chces prejav lasky NEUSTALE, tak to moze znamenat, ze o nom stale pochybujes, neveris a on si v Tebe nemoze byt isty. Tak si to mozno prehnala a on mal uz toho dost, neustale robit zo seba sasa a nieco stale dokazovat...
na nezavislosti trebars :)
tak kasli na muzov a zacni byt zavisla na niecom uzitocnom.
Ja som bola zavisla na jednom3 roky. opustil ma. Na druhom 3,5 roka, opustil. terazdokonca usiel po 4 mesiacoch
myslis ze nejakeho poznam?