ahojte znova sa na Vás obraciam s jednou otázkou či sa vám zmenil sexuálny apetít po užívaní antikoncepcie ja mám taký pocit, že nemám takú chuť na sex ako predtým a som stále ospalá a to som už zmenila tabletky 2x Ďakujem
antikoncepcia problém
to je pravda ze zvysuje chut do jedla :))
ked to brala byvasa bola do tyzna znej chladna furia ...
ale zvysuje chut do jedla :P
ževraj Femoden neznižuje tak veľmi chuť na sex ako iné značky... povedal mi to raz jeden gynekolog...
ale Femoden je pomerne starší typ antikoncepčných tabletiek...
Mam ten istý problém. Momentálne používam yaz, už som síce vyskúšala aj iné, ale zase som sa vrátila k yazu.Gynekológ ma presviedča nechať si yaz, vraj je dobrý. Čítala som o nejakej novej antike od tej istej firmy, čo vyrába yaz. Má s ňou niekto skúsenosti? Prípadne nejaké prírodne vitamíny, čo by to dostali nejako do normálu?
bud rada:)aj mne sadli..berem yaz teraz...
No hej, niekomu sadne na prvy raz, niekomu mozno vobec. Ale aby som este odpovedala na otazku, tak ja ked som brala HAK, tak som mala chut na sex stale taku istu a ani vacsiu unavu som nepocitovala. Brala som Lindynette 20 a tie mi sadli ako rit na serbel :D
alzbee moze byt ale poznam babu ktorej sadli tabletky az na piaty krat..ale to je uz asi extrem...ale je to individualne samozrejme
Podla mna ked ti nevyhovuju uz tretie tabletky, tak tvoje telo jednoducho odmieta prijat antiku...
moze sa stat...povedz to doktorovi nech ti zmeni na inu....ze ti to vadi a teda ze to takto nechces