Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pokúsila som sa o samovraždu

Príspevok v téme: Pokúsila som sa o samovraždu
zúfalážena

Dobrý večer...ako začať?môj príbeh je veľmi dlhý,nedá sa to sem všetko napísať...chcem povedať,že som vydatá,mám 2 malé deti a manžela,ktorý momentálne prišiel o prácu,ale čo je najhoršie,keď pije (dosť často),stane sa z neho zviera,všetko mi vyčíta,chce ma biť,aj sa už stalo,ale nemala som žiadne modriny alebo pod...najhoršie je,že sa začne blázniť s deťmi,robí im zle,prehadzuje si ich kadejako a im sa to nepáči,plačú,aby ich nechal,prosím ho aj ja,ale potom som zas najhoršia...a nedá si povedať,lebo jemu to pripadá strašne zábavné,skončí sa to hádkou,niekedy rozbíjaním,hádzaním všelijakých vecí a tak...potom vypadne z domu a ide zase chlastať...keď príde,zas ma otravuje,nedá nám spať,dcérka sa vždy zobudí a všetko počuje,syn je ešte malý,ten to ešte nejak nevníma...no a naposledy som už bola taká zúfalá,pred 4 dňami,zas vyvádzal,tak som pojedla všetky tabletky,čo boli doma a išla spať,už som nevládala,neviem,či si viete predstaviť to zúfalstvo...potom som sa ráno o piatej zobudila a bolo mi hrozne,vstala som,že idem na WC a nevedela som ani prejsť do záchodu,čo sa mi hlava tak točila,chvíľami som stratila vedomie,bolo to také silné,že som sa už naozaj bála,že zomrem,nebolo mi všetko jedno...no som tu,nejak som to prežila...ale najhoršie je,že znova o tom uvažujem,lebo zase odišiel a nechcel mi povedať,kde ide...ale našla som mu prázdnu ťapku marhulovice za gaučom,tak predpokladám,že mal zase slinu...neviem,čo mám robiť,prosím,neodsudzujte ma,ani neviem,prečo sem píšem...nechcem odísť,chcem,aby to tu bolo všetko v poriadku,aby sa tu nediali tieto hrozné veci...ani nemôžem odísť,nechcem trápiť rodičov,aj tak som ich už kôli tomu natrápila dosť,naozaj ich už nechcem trápiť a ešte som zabudla spomenúť,že trpím soc.fóbiou a nedokážem poriadne ísť do práce,bojím sa,trasú sa mi ruky,chytá ma panika...neviem,či sa psychicky nezrútim a neskončím na psychiatrii...ale,čo by to bolo za život?všetci by sa mi smiali,že som blázon,ale nechcem ani zomrieť,no niekedy naozaj neviem,ako ďalej.......:-(

rafka

Uplne Ti rozumiem a je mi to moc luto.Myslim si ze on sa nezmeni,ked je tam alkohol,poznam to z vlastnej skusenosti.U nas to nebolo AZ TAKE zle.Neviem ci by nebolo najlepsie aj kvoli detom aj kvoli Tebe,rozviest sa.Mali by ste pokoj.Takto ho asi nebudete mat nikdy.Drzim palce.