vzdy som si myslela ze to ,,zvladnem ,,sama ako som sa len mylila....uz 9 rokov sa snazim schudnut a nic....som nenormalne lakoma furt sa prezieram a co najnovsie som zcala vracat....takze sa nazeriem do prasknutia vyvratim to a hned zacinam zrat....to uz ani nieje mozne ...prosim pomozte mi ...ale rady ako ,,stravuj sa pravidelne 5 krat denne atd...mi nepomozu vsetko mam do detailov nastudovane jedalnicky urobene plne vyvazenej stravy ...ale nedokazem ich dodrzat som zufala prosim o pomoc
zaciatok konca....
Neni zac..drzim palce...pokial chces, vsetko ide ;) a ak uz budes mat uspesne za tym, tak sem hod echo :) ahoj
kedze mas pravdepodobne bulimiu odporucujem navstivit psychiatra, pretoze bulimia je mentalna porucha..tu ti ine nepomoze..ak nechces skoncit zle tak tam chod
To nebude ziadna hypochondria!! toto je strasne vazna vec a podla vsetkeho, sa moze jedna o bulimiu...doporucujem ti urychlene vyhladat lekara - vyzivoveho poradcu.. Oni su odbornici a nikto iny ti nepomoze,,ziadne rady na forach na internete. Ries to hlavne rychlo, neodkladaj to... Vsetko sa da vyriesit, len to treba zacat riesit a nie cakat az to prejde samo...takze pekne si este teraz zisti, kde v tvojom okoli takyto odobrnik sidli a sup za nim :) Neboj, vsetko sa vyriesi...
kristall- ty mas akosi veeela problemov co citam .......
Nebude to choroba hypochondria???
za 9 rokov ťa nenapadol šport?