Samoopalovacie prípravky

Ksiksa

Je to drahé podľa toho na akú veľkú plochu to chceš ak chceš napríklad len na dekolt .. ako do šiat tak to stojí cca 200 sk a to až tak veľa nie je podľa mňa ..poprípade ja som kozmetičku poprosila nech mi ten stmavujúci prípravok rozriedi s obyčajným telovým mliekom a to keď si natriem som hnedá okamžite samozrejme ide to postupne, teda čím viac sa natieraš tým si hnedšia ..

diana211

ksiksa:počula som o tom,ale vraj to veľa stojí..kvôli dvom týždňom sa neoplatí vraziť do toho vyššiu sumu.

Baja22

ja som mala minulý rok Dove(s trblietkamy) a bolo to čosi strašné :D Potom mi kamarátka poradila z Avonu a bolo super,žiadne flaky:)

letnička

no ja možno od veci ale nikto ste nepočuli o hnednutí pomocou rastlín. mám na mysli kúpele z orechových šupiek či listov. čítala som o tom že to odporúčajú používať na oplachovanie hnedých vlasov pre zvýraznenie hnedej farby ale o koži som zatiaľ nič nenašla. keď ale šúpem orechy tak sa dosť farbí koža na prstoch tak by taký odvar z nich pomohol aj na zhnednutie pokožky bez chémie :-)

KSIKSA

Ja poznám niečo lepsšie ako samoopaľovák a to sprejové opalľovanie ktoré ti urobia v kozmetickom salone .. vydrží to cca 14 dní ... a nie je to drahé vzhľadom nato že si môžeš vybrať oblasť na ktorú to chceš aplikovať je to rovnomerné chytá to krásne ako od mora a intenzitu si môžeš vybrať sama ...