Ahojte, zaujimalo by ma, ci s tym ma nejaka zena skusenosti.tiez by som rada zistila, co pomaha znizit chut na sex.nejake pripravky, dakujem
Nadmerna chut na sex
krt:
viem si predstavit nejaku matovu, eukalyptovu tycinku na pery, ze nosis pri sebe. Kedze to moze ist na pery, tak moze na sliznice. Vytiahnes to ako ruz, strcis do nosa, pokrutis. Aplikacia za par sekund... Nosi sa to nepadane...
Nieco ako:
-odkaz odstránený-
alebo kludne hocico aromatickeho...
Je to mozne. Mne sa to zase deje, ked rozpravam s partnerkou :)
Ale na nos je lahka pomoc. Nejaka masticka, napr. eukalyptova, ci mentolova do nosa a prehlusi to v podstate vsetky pachy...
Bolo by mozne, ze jej feromony vnimas dost citlivo. Takto by si pozastavil ich ucinok.
Urcite tych pripravkov bude vela. Napr. dost aromaticka je LESANA od Alpy. Alkohol sice vysusuje, takze to by nemuselo byt najvhodnejsie. Ale predava sa aj gel....
www.alpa.cz
Dava sa to aj do nosa, ked sa tazsie dycha. Ale je to dost aromaticke, takze tazko potom budes citit nieco ine :)
to sa neda ja nemam asi taku chut ked som beznej ako ked som snou pri nej to je neskutocne ako keby zo sea nieco vydaval nejaku vonu co ma nici :D
krt:
zatni zuby, zamestnaj sa niecim, aby si na nu nemusel mysliet. Da sa to vydrzat, len treba mat pevnu volu.
hm chut na sex je nekedy aj na otravu hlavne ked velmi lubite toho druheho ona ma vtedy nejaku velku zataz a proste nema na to chut,ja mam chut na sex stale uz si myslim ze som nejak divny, ked som s priatelkou nevydrzim ani pol hodku pri nej bez toho aby som sa uz o nieco nepokusal ale vidim ze jej to lezie uz hore krkom, tak preto by som chel nieco na skresanie chuti , lebo nechcem aby sa kvoli mne tapila.a ja ? ja to sam nekjak nepotlacim ? vyhonit ?nepomaha :D
uuuff prečo také baby nepoznááá ? :D ,, a to sa nedá odolaaať vobec ? =D
:-(
Ja som chlapec, a tiež mám stým problém :-(,
Podľa mňa není zdravé mať 7 krát za deň :(
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aj ja céééém :D:D baby z kade ste? ja vam rad pomožéééém :D:D:D ja mam tiez velku chuuut na sex :D pomerne casto :D ale hlavne ten orgazmus ..ten je naj :D na nom som asi zavysli :D
mašina na se
to ty normalne s kamaratom spolu??? :DDD
tomu ver že taketo problemy mame mi chalani a ked sa toho chcem zbavyt tak si proste vyhonime xD