Nadmerna chut na sex

casanta

Tak som rada, ze nie som jedina:(. Mojmu chlapovi sa tiez akosi nechce.Aj som sa ho na to pytala a jedine co mi odpovedal, ze aj on vidi na sebe, ze nejako nema chut... ale nic viac. Jemu staci raz, mozno aj menej, do tyzdna..skoda, a vsade citam aki su chlapi nadrzany...

1asocial

Tak prezivam spriatelkou to iste co 00pomoc tiez na nu nalieham snazim sa a vzdycky potom mam hnusny pocit myslim si furt ze miesto pozitku mala utrpenie a preto svoju da sa povedat zavyslost nenavidim a dokonca mam pocity jak keby to vobec nechce ale ako si povedala len pre priatelovu radost zahra scenku niekedy nenavidim sam seba za to

karkulkaa

00pomoc:

ja mám ten istý problém...ja by som nemusela mať sex aj mesiac a by mi možno nechýbal a priateľa to štve lebo on by rád aj každý deň

00pomoc

a mozem sa spytat na opacnu radu, co by mi mohlo naladu na sex zdvihnut? pokial priatel nezacne mna by ani nehlo, lebo nemam absolutne nikdy chut aj ked zacne, tak to je take ze no ked to musi byt... :( partner mi velakrat povedal ze by som mohla byt niekedy iniciativnejsia a ja by som aj chcela ale ked ja neviem neviem tomu prist na chut len tak z nicoho nic

1asociAl

Mam podobny problem mam na to chut neustale je jedno ci som z roboty strhany jak kon alebo ci som v robote strhany jak kon je fuk ci som mal sex 4razy za den neustale je mi malo a sam neviem co stym robit horsie je ze priatelka ma dlksie obdobie nechuti a sme tak uz tri mesiace teras radte (a neni to moja prva)

ľahká pomoc

Vieš čo? Skús malé dieťa... Strážiť... a najlepšie nejakého fagana rozmazneného od susedov a ver mi že ťa prejde chuť na všetko čo súvisí s rozmnožovaním... A ešte voľakedy sa chalanom počas 2ročnej vojny dával do čaju bróm, aby boli kľudní...