čaute baby skúste napísať aké máte vy krámy?
1.Ako dlho vám trvajú
2.Aké silné sú?veľmi slabé-slabé-stredné-silné-veľmi silné
3Aké máte bolesti?žiadne-slabé-stredné-silné-veľmi silné
Akú máte menštruácu?
Karolinka ja mam tiez taky isty problem tiez mam okolo 10-12 dni na konci uz len slaby hnedy vytok no ja to mam kazdy mesiac...bolesti mam silne hlavne v 1,2 a 4 den a niekedy aj 5....sem tam...a krvacanie v prvych dnoch silne...bola som aj u gynekologicky nemas sa coho bat...predpisala mi tablety ktore mam brat po tejto menstruacii...uvidis isto ti to pomose ((: neboj sa tam ist...aj ja som sa bala...ale mala som aj nejake problemy k tomu tak preto som bola prinutena tam ist...
karolinkaaa: k lekárke nejde ani keby čo bolo??? a prečo? šak to čo sa tebe deje nie je normálne... ale veď to asi vieš aj sama...
1. priblizne 5 dni
2. slabe az stredne silne
3. ziadne, vynimocne krce v bruchu alebo tlak v podbrusku
4 az 5 dni,prvy den sa to rozbieha druhy mam najsilnejsie a potom uz skoro nic, bolesti ziadne , len taky tlak citim nazaciatku, ale inac ani neviem ze mam.
1. 4-5 dni, ako kedy
2. Su prve dva dni silnejsie ,potom slabsie
3.bolesti-velmi silne prvy den, potom uz ziadne
1. okolo 12 dni, ale tak raz za tri mesiace, no k lekarke nejdem ani keby co bolo
2. tyzden su dost silne a potom uz menej
3. bolesti ani nie, skor taky neprijemny tlak
1. den slabe, to sa len rozbieha, dalsie 2 dni silne, potom uz len slabsie a slabsie a dokopy ich mam 7 az 8 dni, bolesti ziadne, tiez skoro neviem, ze ich mam, keby som tam nemala krv, dobre mozno sem tam za rok trosku zaboli brusko, na par sekund a potom uz je vsetko v poriadku. Dufam, ze si zistila, ze som v poriadku.
5-6 dní
1.den ešte slabé,2.den silné potom už slabé alebo len špinenie až do konca.
Bolesti 1.den skôr nepríjemné krče.2.den bolesti,potom už nič.
Nestačí ked sleduješ kto aké to má.Iné má puberťačka,dospelá žena,po pôrode,žena ktorá ešte nerodila,žena ktorá sa blíži ku prechode.
pomaranc, ty si odpovedala na druhu otazku ziadne? nejako mi to nesedi :-)
denz, myslela som, ze aspon v jednej teme nebudes :-)) a ty si aj tu? mal si pridat aj svoje skusenosti s menstruaciou :-)
ja mam 4-6 dni
spociatku su silne postupne to slabne
a krce mam len v prvy den a to takze ze preklinam ze som zenska...proste 4 tabletky na predpis a nefunguje neskutocne bolesti...:(((
placem skriabem madrac na posteli a nic...trvaju 4 hodiny pocas ktorych sa nenormalne trapim...ked som brala hak tak to bolo pohodka ale uz neberem tak ma boli hrozne...:( a nechcem brat hak len koli tomu aby ma nebolelo to rasej si vytrpim a zas mesiac pokoj...:)