ahojte...po 2 rokoch sme sa rozisli...je to moj prvy rozchod po takej dlhej dobe..a neviem ako sa mam spravat..? mame byt v kontakte? ako mam na neho zabudnut? zistilo sa ze mi dost klamal tak som z toho v soku..uz je to mesiac a jeho to nejako nepostihlo..vyzera to tak...je smutny ale asi ako kazdy chlap sa tvari ako najvacsi macher...
rozchod...
Co majka? zle si sa vyspala?
hard,dalsi zadubenec.Akosi ich je uz privela.
honeyy,záleží či aj ty chceš byť s ním v kontakte, ale ak ti klamal tak ta dôvera sa stratila a už také kamarátstvo si neviem predstaviť. proste zabudni naňho, a choď ďalej a to pekné zo vzťahu si uchovaj ako peknú smomienku, ktorá sa skončila. Teraz buď viac s kámoškami,bav sa, aby si nebola sama so svojimi myšlienkami.
smutná1, zvažuj určite rozchod ,rok klamať, možno je tých klamstiev viac. Tu už ide o dôveru vo vzťahu. Možno mal na to dôvod, skús vypátrať kvoli čomu sa rozviedli.
ja neviem,mne sa stalo to iste, ale este len predvcerom, tak sa z toho spamatavam a rozchod iba zvazujem zatial...Neviem, ci mu dat sancu, ci nie. Rok mi klamal, ze je rozvedeny a tvaril sa, ze je slobodny. Je to strasne!