Dobry vecer! Stava sa aj vam ze nic nestihate, pritom toho nemate ani tak vela co stihat, len si proste neviete zorganizovat vas denny rezim?..U mna to tak je v poslednej dobe, nic nerobim poriadne, len tak aby bolo, snazim sa vyhybat problemom, neriesit ak netreba :(. Najradsej by som niekam vypadla aspon na 2 tyzdne a vypla. Neviem sa akosi znova nastartovat.
nič nestiham :(
marlenka- dockas :).neboj:)
tak mi len zostava cakat na jar :DD
marlenka- To ma asi kazdy take obdobie.....
A je to aj tym stmievanim a zmenou....clovek si stale este nezvykol a asi ani nezvykne na to...vies...zvieratka idu spat,ked sa zotmie...my nie,neda sa to.
V skutocnosti by to tak mali robit aj ludia....ale....
Denz cely zivot nieco riesim, takze chalanov sa za hlavu zahodit neda ;). I ked aspon ciastocne by mi to urcite pomohlo.
Slobodna
zo vstavanim mavam tiez problemy, ale uz som si zvykla ze bud vstanem ihned alebo z postele nevyleziem ani za pol hodinku ;)
Ja som uplne zdezorientovala uz posledny mesiac dva, neviem si najst svoj system a este ten presun casu, skore stiemvanie, vecer uz skoro nic neurobim
Tiež nič nestíham, tiež by som sa najradšej zbalila a vypadla na opustený ostrov aby mi všetci dali pokoj :-) to je ten blbý posun času. Neviem ktorý debil to vymyslel, ale kým sa preorientujem, hodia to naspäť a môžem začať odznovu :-)Bola som zvyknutá zamakať najmä ráno a dopoludnia, no teraz sa mi nechce vstávať, tak makám najviac večer. Treba si nájsť svoj systém, nejak si to zorganizovať, prispôsobiť.
marlenka- no...to je otazka ako:)
Zahod v hlave chalanov aspon na ten cas kym riesis nieco:)
Denz mas pravdu...prilis vela rozmyslam nad vsetkym. Ale ako sa to neda?:D
aj ja mam take dni...volam to "brzdna draha" vtedy mam pocit, ze sa hybem ako v spomalenom filme a napriek tomu, ze chcem nestiham...skutocne pomaha vypnut...
privela myslienok a nesustredenost...hlavna pricina.