ahojte s priatelom sme mali pohlavny styk na siedmi den mojho cyklu prvykrat sme isli bez ochrany ale len trosku a hned ho vytiahol a vystriekal sa na mna potom sme uz isli s kondomom myslite si ze sa mam niecoho obavat plodne dni som nemala tak teraz neviem ci to mam poistit tabletkou po alebo je to zbytocne prosim odpovedzte mi niekto
prosim o radu ohladom sexu
ked mozes byt tehotna ked sa neuobil do teba ? rozmyslaj trosku hlavou ...a plodne dni sa daju vypocitat ak mas pravidelnu ms ak nemas tak nie
egresko- si zabudol na roztrhanu plachtu:)
Nuz urcite sa nemusis nicoho obavat, ked sa na teba vystriekal najhorsie co sa moze stat je ze zaspinis zavesy alebo obliecky. Urcite z toho nedostanes rakovinu ani nic podobne. A este mozes aj otehotniet, a to je isto radost priviest na svet noveho cloveka no nie?
to ci si tehotna to ti povie len lekar..my sme neni jasnovidci..ci si mala plodne alebo neplodne dni-to neni velmi spolahlive...pocas celeho cyklu je aspon mala pravdepodobnost otehotnenia...
aluska dakujem za nazor ja viem ze to nebolo odo mna zodpovedne ja si to priznam a som si vedoma zodpovednosti keby som nahodou ostala tehotna ja som chcela vediet len nazor od vas takze ziadne vycitky o zodpovednosti ani nieco take nepotrebujem
ano si tehotna
obavat si sa mala predtym ako si to spravila...si strasne zodpovedna ..