prosim o radu ohladom sexu

Príspevok v téme: prosim o radu ohladom sexu
margaretka44

ahojte s priatelom sme mali pohlavny styk na siedmi den mojho cyklu prvykrat sme isli bez ochrany ale len trosku a hned ho vytiahol a vystriekal sa na mna potom sme uz isli s kondomom myslite si ze sa mam niecoho obavat plodne dni som nemala tak teraz neviem ci to mam poistit tabletkou po alebo je to zbytocne prosim odpovedzte mi niekto

tthth

ked mozes byt tehotna ked sa neuobil do teba ? rozmyslaj trosku hlavou ...a plodne dni sa daju vypocitat ak mas pravidelnu ms ak nemas tak nie

egresko

Nuz urcite sa nemusis nicoho obavat, ked sa na teba vystriekal najhorsie co sa moze stat je ze zaspinis zavesy alebo obliecky. Urcite z toho nedostanes rakovinu ani nic podobne. A este mozes aj otehotniet, a to je isto radost priviest na svet noveho cloveka no nie?

aluska

to ci si tehotna to ti povie len lekar..my sme neni jasnovidci..ci si mala plodne alebo neplodne dni-to neni velmi spolahlive...pocas celeho cyklu je aspon mala pravdepodobnost otehotnenia...

margaretka44

aluska dakujem za nazor ja viem ze to nebolo odo mna zodpovedne ja si to priznam a som si vedoma zodpovednosti keby som nahodou ostala tehotna ja som chcela vediet len nazor od vas takze ziadne vycitky o zodpovednosti ani nieco take nepotrebujem

choco_milka

plodne neplodne dni? si si ista ze ich mas spravne vypocitane? Spravne to dokaze vypocitat len lekar a vypocet trva 1 rok a ucinnost je 94-99%. Sama si dokazes vypocitat velky prd.. podla hlupych navodov na nete..
Eugen Jonáš to pocita dobre.. najdes cez google.