Alergicka reakcia po sexe

miu

Moj priatel to mava obcas tiez a pouziva na to masticku Canesten, ktora mu zatial vzdy pomohla. Lekar povedal, ze to je zial odo mna, je to nejaka kvasinkova plesen... Ja teraz beriem lieky, obaja sa musime umyvat mydlom na intimnu hygienu a pouzivat kondom min. mesiac. Teraz nam urolog robil obom vysetrenie (vysledky este nemame) ze preco sa nam to vzdy vracia (ja mavam tiez problemy)... lebo pozna sa diagnoza ale nevie sa pricina.

krf

mne sa stáva niečo podobné. Najprv sa mi vyhádžu take červené bodky, za nejaké 3 dni to trošku akokeby obschlo a nakoniec sa to jemnučko olupuje. Tiež by som rád vedel čo to je!

samko

Plieseň, min. 2 týždne nesúložiť, hygiena a ona nech si dá predpísať pochvové tabletky na preliečenie. Kúpiť si mydlo na intímne orgány.Kondom to teraz iba rozdráždi.

andrevs

mne sa tiez robilo nieco podobne..niekde som cital ze to moze byt alergicka reakcia na prostredie posvy...pomaha kondom a mne pomohlo po kazdom styku umyt ihned vodou a mydlom, co sa asi nepacilo mojej partnerke ktora sa po tom chcela maznat..ale zdravie je prednejsie

lu

Milos M.pocuj a co si s tym poriesil neviem si totiz predstavit ze sa to bude
opakovat asi by nam to dost naburalo zivot
zijeme dost diabolsky sexualny zivot.Asi treba zabehnut k lekarovi hm?

lu

kondom sme nepouzivali sme spolu uz poriadne dlho dovera medzi nami je maximalna takze tymto smerom sa neuberam.Nemoze to byt reakcia na vnutorne
prostredie partnerky?