ja neviem ci ANO alebo NIE!!...poradte prosim :(

Príspevok v téme: ja neviem ci ANO alebo NIE!!...poradte prosim :(
makinka8

tak ja viem ze som asi hlupa,ale beriem uz 5 mesiacov hak a moj priatel sa este stale do mna nespravil pretoze ja sa velmi bojim :( a on to uz velmi chce :((.....stale beriem na minutu presne hak aa vsetko tak oko mam :( myslite ze sa mam coho bat?...vy to tiez tak praktizujete ze partner sa do vas spravi?...prosim vase nazory :(...dakujem

niekto

aluska ma pravdu HAK je silny zasah do organizmu ktory moze mat trvale nasledky (tromboza,mozgova porazka , kvasinky ........)

ked uz beriem take svinstvo tak si zistim ze co za svintvo to je ...

hak ma pearlov index 0,3-8% cize taka je sanca ze otehotnie za rok pouzivania
0.3% je idealne uzivanie
8% je bezne uzivanie cize obcas zabudnuta tabletka sem tam nejake to antibiotikum ...

tu mas porovnanie roznych sposobou ochrany
en.wikipedia.org

ja kombinujem pharmatex s kondomom / prerusovanou sulozou zatial potomstvo nemam 8-)

egresko

naozaj sa nemas coho bat, co sa moze stat ze zamazete plachut, otehotnies, udrie si penis...ale naozaj nic vazne sa ti stat nemoze, nedostanes z toho rakovinu, cukrovku ani zapal stredneho ucha. Takze kludne obcuj s kludom v srdci.

Denz

makinka- je to ochrana a ber to tak ako mas a bat sa potom nemusis...to je cele...
Cim viac otazok...tym viac nepochopenia na tomto fore....
Co uz.....

aluska

hej toto forum je o radach..ale vysvetli mi naco do seba davas hormony ked im neveris? to neni paralen ani vitamin C...to je velmi velky zasah do organizmu a zeny si to davaju preto aby neotehotneli..

makinka8

aluska....vies neviem co chcete tu potom od ludi....keby som tu napisala ze som otehotnela z hak tak mi sem vsetky pisete ze aka som nezodpovedna a podobne..a myslim ze radsej sa opytat a poradit ,predsa na to tu to forum je nie???:.....

aluska

a este jedna vec...pre mna ludia, ktori maju taketo otazky...uplne najzakladnejsie, ktore by mali vediet ked zacinaju sexovat atd, tak nie su na to este zreli...mozte mi dat aj 1000 minusiek ale je to tak..potom ze sa stava ze 15 rocne alebo neviem kolko rocne su nezelane tehotne

aluska

to jedno percento tam je pre tie sikovne ktore to beru jak lentilky, maju hnacky, zvracaju, beru v hociktoru hodinu a pripadne znizovane ucinku antibiotikami alebo inymi liekmu...ja berem hak 2 roky a zatial sa do mna priatel spravil vzdy a tehotna som neni, a nepoznam ziadnu babu ktora fakt brala poctivo a ostala tehotna

a ked sa tak bojis tak naco zbytocne pchas do seba hormony?to ste si mohli dat aj kondom...