Ccela by som sa opytat ci by somsa mohla dat zaockovat aj v zahranici ...
zacinam sa bat tej chripky no momentalne som v zahranici a budem tu az do vianoc
a chcela by som sa zaockovat ...
neviem ako je to s uhradzanim hmmmm???a poistovnami
---------------------
Sekcia Prasacia chrípka A (H1N1) www.zdravie.sk
Prasacia chrípka – 10 vecí, ktoré by ste mali vedieť www.zdravie.sk
Prasacia chrípka - strucne popisana choroba - www.zdravie.sk
Ockovanie prasacia chripka
ingama ockovanie je samotny virus v malom mnozstve (aspon aj otom tak viem) ktory ti daju do tela a organizmus si vytvara protilatky a tak je pripraveny viac celit ochoreniu
ak si dostala chripku je mozne ze si mala oslabeny organizmus cize slabu imunitu alebo si bola pocas ockovania uz chora a zaockovanim ti to vypuklo este viac
Ahojte!Len jedna osobna skusenost:pred par rokmi mna moja doktorka presvedcila,aby som sa zaockovala proti chripke(beznej-nejakej kombinacii A,B,C..).Tak som sa nechala nahovorit a uz na 3 den po ockovani som bola chora.Tak dlhotrvajucu (cca 2 mesiace) chripku,alebo co to bolo,som nikdy pred tym nemala.Uplne ma ta vakcina odrovnala.Od vtedy uz sa nikdy nedam nahovorit na take nieco,ziadne argumenty nezaberu!A take somariny: prasacia,telacia,mysacia,hadia...Organizmus musi sam bojovat,ma to zakodovane v DNA tak nech sa neleni a maka! :-)))
Co sa tyka v poslednych desatrociach rapidne sa znuizujucemu poctu spermii u muzov, ja to samozrejme musim davat do suvisu s coraz viac chemikaliami pouzivanymi do jediel, chemikaliami v liekoch a v celom nasom prostredi
Je fakt , ze sa to deje, tiez fakt je, ze squalene v tom ma tiez "prsty" okrem inych "prohormonalnych"chemikalii, ako napriklad rozne plasticizery v umelych hmotach.
Rozhodne to hraje do karat roznym organizaciam, ktorych jeden z cielov je rapidne znizenie obyvatelstva na zemi a cudoval by som sa, keby taketo nastroje na prevedenie svojich cielov nepodporovali.
A co sa tyka tej platby zalezi od toho v ktorom state si. Kazdy stat objednal svoje mnozstva vakcin, su ti co objednali resp. uz zakupili vakciny pre vsetkych obyvatelov a su aj ti ako napr slovensko co zakupilo iba 1 milion...pre rizikove skupiny ludi.
A myslim ze vo vacsine statov je bezplatna.
Ale aj tak nie je sa coho bat...
Nevidim dovod preco sa ockovat proti chorobe ktora nie je az tak rostrusena po svete ako napr bezna chripka. Len preto ze niekto che predat svoje vyrobky zacne sirit paniku a mi sa mame vsetci z toho po...
Ale ak chces dopadnut ako tata tak sa kludne daj ockovat
tvnoviny.sk
Viac informacii:
www.theflucase.com
Dana vakcina obsahuje aj velmi nebezpecnu latku squalen. Vynálezca jedného typu olejového adjuvantu Dr. Jules Freund varoval v roku 1956, že squalén sa nesmie používať u ľudí, lebo u pokusných zvierat spôsobuje strašné neliečiteľné ochorenia: alergickú aspermatogenézu (tým pádom neplodnosť), experimentálnu alergickú encefalomyelitídu (obdobu roztrúsenej sklerózy), alergickú neuritídu (zápal nervov s možným ochrnutím) a ďalšie.
A o tom ze vakcina bola vyrobena na rychlo a testovana na velmi malom pocte obyvatelsta ani nehovorim...
Risk je zisk, ze? Tak to mozes aj risknut...
je to chripka ako kazda ina, akurat tato je viac medializovana a zarobi sa na nej viac, ako na ostatnych, kazdorocnych. v dobe hospodarskej krizy nie az tak zly napad. samozrejme, nie pre nas, ale pre farmaceuticke spolocnosti. kazdorocne na beznu chripku umrie viac ludi ako doposial umrelo na prasaciu chripku, aj ked tie fakty o umrtiach su dost zavadzajuce, kedze vacsina, co ich tento virus postihol, mali aj ine zavaznejsie zdravotne problemy, pri ktorych by im hocijaka chripka narobila problemy. netreba hlavne robit paniku, treba sa spravat ako pri normalnej chripke. vakcina ti moze sposobit zavaznejsie zdravotne potiaze, ako virus samotny. takze, nevidim dovod, preco sa dat zaockovat. je potrebne si najprv pozistovat, co taka vakcina obsahuje a aky maju dopad na zdravie latky v nej obsiahnute. ak sa budes rozhodovat, urob pre seba aspon to minimum a pozistuj si to. nie je taka bezpecna, ako sa nam to farm. spolocnosti v zaujme zisku snazia prezentovat.
Ale samozrejme je to uplne tvoja vec, ci sa das zaockovat. Sorry, ze som vlastne neodpovedala na tvoju otazku...
Akoze nie som nejak zasadne proti ockovaniam, ale touto vakcinou by som sa urcite nedala zaockovat! pripada mi byt velmi rychlo vyrobena na to, ze prasacia chripka nezuri az tak dlho...a ten virus moze stale a stale mutovat a tak nikde nie je iste, ze to ockovanie aj naozaj zabrani nakazeniu cloveka. A neviem v ktorom state zomrelo tusm viac ludi na to ockovanie, nez na samotnu chripku...tomuto ockovanie fakt neverim a tak isto aj mnoho ludi vo svete ma pochybnosti. Aj na tejto stranke o tom cosi pisu dolezite.sk
(ale tato stranka nie je odborna, moze tam prispievat hocikto, takze info na nej sa nedaju brat ako 100%ne pravdive)
A kde si? V Japonsku? V Anglicku? Odkial mame vediet, kde si? Hm? A pokial nespadas do rizikovych skupin, tak ta momentalne nezauckuju.