Ccela by som sa opytat ci by somsa mohla dat zaockovat aj v zahranici ...
zacinam sa bat tej chripky no momentalne som v zahranici a budem tu az do vianoc
a chcela by som sa zaockovat ...
neviem ako je to s uhradzanim hmmmm???a poistovnami
---------------------
Sekcia Prasacia chrípka A (H1N1) www.zdravie.sk
Prasacia chrípka – 10 vecí, ktoré by ste mali vedieť www.zdravie.sk
Prasacia chrípka - strucne popisana choroba - www.zdravie.sk
Ockovanie prasacia chripka
neonin-- Na nete je vela zaujimavych veci,pravda sa nachadza tam, nie v TV a masmediach.
To mas kde nastudovane???
A ako vies,ze nie opak???
Skus to vysvetlit.
a poprosim nie na mail...ale tu.
Zdravim, zaujimave clanky, lenze v anj...
Na nete je vela zaujimavych veci,pravda sa nachadza tam, nie v TV a masmediach.
spktruth2power.wordpress.com-
14/
waronyou.com-
to-commit-mass-murder/
www.sott.net-
H1N1-swine-flu-a-hoax-to-sell-vaccines-commit-genocide
14/
waronyou.com-
to-commit-mass-murder/
www.sott.net-
14/
waronyou.com-
to-commit-mass-murder/
www.sott.net-
14/
waronyou.com-
to-commit-mass-murder/
www.sott.net-
denz,mas stopercentne pravdu. Staci sem dat data zo spolahlivych zdrojov, najlepsie odbornych lekarskych a nechat na inteligenciu citatelov, nech si vyberu ktory lekarsky smer a ake prostriedky in sedia.
Mne osobne sedi alternativna medicina lekarov, co maju klasicke vzdelanie a rozhodli sa pouzivat ine prostriedky, nez su bezne odporucane chemicke farmaceutika, hlavne rozne potravinove doplnky na udrzbu zdravia a liecenie.
Aj ked s niekym osobne nesuhlasis, nie je to dovod na ponizovanie ani znizenie respektu pred osobou.
takze si iste pocula o najnovsej chorobe, ktora sa prejavuje tym, ze sa zapalia prsty na rukach a vynoria sa z nich vlakna zlozenim plasticke latky, co sa Monsanto snazi vsemozne zatajit, lebo sa jedna o GMO kukuricu, ktora bola zmenena geneticky tak, aby produkovala trojrozmerne bielkovinne polymery, ktore sa prakticku v prirode velmi slabo rozkladaju a zrejme nejak krizoopelenim sa preniesla na ine druhy kukurice, ktora sa pouziva na krmne a potravinarske ucely.
A to sa casom bude len zhorsovat a pripadov pribudat.
Mozto ti to netreba, predsa si dobre informovana, ale dam ti sem link na jeden obycajny clanok-nic specialne, o biohazarde bioplastickych plodin
www.saynotogmos.org
Bolo by fajn ak by tu nikto neznizoval liecbu lekarov ani klasicku liecbu.....
Dat len svoje stanovisko a nekomentovat to.
RNG ver, ze o GMO mam dostatok informacii, v tomto smere a poucovat nazoaj nemusis..
vevericka, ja nemam nic proti slobodnemu vyberu, ci sa ockovat alebo nie.
Moj osobny vyber nemusi nikoho ineho ovplyvnovat.
Ale na vyber treba poznat vsetky fakty, nielen cast, ako to zialbohu skreslene v tlaci a televizii bezi pod vplyvom monopolneho medickeho priemyslu, teda v zmysle informacii
Osobne si myslim, ze je kriminalne zamlcovat veci pred ludmi, co sa tykaju ich zdravia a tym im nedaju moznost na informovany slobodny vyber, co je zakladom demokratickych ustav a prav ludi.
Mozno, keby si vedela, co sa naopzaj deje okolo GMO, tak by si mala rozne vyhrady proti tomu, tak ako ich mam ja.
GMO je zahravanie sa z ohnom a niektore zmeny mozu sposobit katastrofy v prirode. Ja so bojim nekontrolovaneho GMO viac, nez nuklearnych bomb.
Tie totiz mozu vybuchnut len raz, kdezto GMO produkty sa rozmnozuju donekonecna a ked ich raz uvedies , nedaju sa prakticky stiahnut spat.
Pricom vacsina z nich nemusi byt vobec skodliva pre nas, ale niektore mozu znicit vsetko.