naucit sa ovladat

Príspevok v téme: naucit sa ovladat
sarapakt

Dobry vecer !Dnes som sa pohadala s manzelom a zas som mu vsetko povykrikovala aj co som nechcela ,nedokazem si zakusnut do jazyka a viem byt velmi agresivna.Zas som mu povykrikovala vsetky jeho chyby a kedy co zle spravil.potrebovala by som sa naucit ovladat moju prchku povahu.Vzdy ked ma to chyti mohla by ma elektrika trafit ,lebo zacnem ako furia.Poznate to? Poradte ako sa naucit ovladat sa .Aj ked sa na mna nikdy nehneva ,hovori mi ,ze som agresivna a mna to mrzi ,nechcem taka byt.

nika1987

zalubil sa do inej a to sa ti len tak priznal, ze miluje inu zenu? a ty si s nim zostala... naozaj vyhladaj odbornika,
nechapem ako si sama seba tak nemozes vazit...

mamia

tiez by som ti radila navstivit odbornika, moze ta naucit ako zvladat svoju prchku povahu

a neodkladaj to, ak ti na vasom vztahu zalezi aj po tom jeho ulete, aj muzova trpezlivost ma svoje hranice

sarapakt

Asi najhorsie na tom je ,ze mu nedokazem odpustit ,ze bol zamilovany do kolegyne aj ked si niekedy myslim ,ze som uz za vodou ,potom ma to zas pochyti.Nemozem mu odpustit ,ze ma tak ponizil. Od vtedy je asi 5 mesiacov,ale pre mna je to kratka doba ,na predychanie .

nika1987

vies o svojej chybe, o je prvy krok ked si ju dokazes priznat, vzdy ked ta zurivost zasa chyti uvedom si, ze ked to skonci bude ta to mrziet a skus sa ovladnut
a davaj pozor aby to manzela neomrzelo a niekedy ti nedal na vlastnej kozi okusit aka vies byt protivna,ak to tak mozem nazvat alebo aj horsie. kazdy ma svoju trpezlivost ale netreba ju pokusat... bud manzelovi vdacna ze ti to toleruje ale snaz sa byt milsia ak tazasa vytoci do nepricetnosti :)drzim palce

Najčítanejšie články