Mam problem. Po niekolkych masturbaciach mi vznikla vyrazka na penise. Na jej vrchu bolo nieco biele co som neskôr vytlacil von ale vyzazka tam ostala. Neviete mi niekto poradit ako stym dalej ?
problem s vyrazkou na penise
Bibika dakujem ti velmi pekne za radu velmi si mi pomohla naozaj dakujem dakujem dakujem.AHOJ
to sú len také bradavičky, normálne sa to dá vypáliť tekutým dusíkom, trošku to síce bolí ale dá sa to vydržať. Skoč s tým k urológovi, ten ti to odstráni. Priateľ to mal, tak viem... :-) držím palce
Ahojte ja mam na penise a na predkozke také malé vyrázky, su biele a nedajú sa vytlacit este som nemal sex a mam to uz od malička neviem co mam robit bojim sa ist lekárovi prosim poradte mi nejaké mastičky alebo lieky uz som z toho zúfalí PROSIM, DAKUJEM
No teraz mi ta vyrazka ustupila - avsak ostal mi tamtaky cervensi flak . Je to zna toho ze je to uz vporiadku ?
JANO JANO ASI SI SI TAM ZAVLIOL NEAKU INFEKCIU MAL SI SPINAVE RUKY SKUS SI TO POTRIET VOLA SA TO BETADINE DOSTAT TO V LEKARNI KED TO NEOIMOZE TREBA IST K LEKAROVI LEBO MOZES DOSTAT ZAPAL A POTOM TO UZ NEBUDE SRANDA DRZIM PALCE PA