mam 15 rokov a moj penis v klude ma cez 6 cm a kd mi stoji ma 11,5 cm...je to normalne ??? podla mna je to malo...bude to stacit dievcatu ??? som z toho zufaly
dlzka penisu
nerozumiem preco muzi chcu mat vzdy najdlhsi penis. ja som doteraz mala partnerov s priemernou dlzkou. bolo to uplne v pohode. teraz mam priatela co ma penis dlhy asi 19cm. a poviem vam ze v niektorych polohach to dost boli ked priraza .. akoze da sa sex v pohode, ale ked ho zasunie uplne cely rychlo dnu tak to boli, lebo naraza na krcok maternice.
to je blbost :D, myslim ze penis rastie az este do nejakych 25, to by som dopadol keby mi od 15 nevyrastol :D... dneska mam cez 20
Tiez si myslim, ze uz velmi neporastie. Poznam chlapca, kt. sa mi zdoveril s tym, ze od strnastich mu nevyrastol ani o cm. V tej dobe uz mal nejakych 16cm, dnes ma 18 rokov a nic sa nezmenilo.
od 15...to už moc neporastie....
ja som mal v tvojom veku tiez tolko ale ptoom som zacal masturbovat aspon 3-4 krat do dna a noramlne sa zdvojnasobil. Musis vela csviocit zda sa ze si to zanedbaval.
a myslis si ,ze kolko rokov - taky dlhy ma byt??....
a mas casu ozaj este dost.
Mas 15, takze je logicke, ze ti este porastie...a este raz: mas 15, takze ci bude stacit nejakej babe ta este trapit nemusi:)