Neznášam túto dobu!

Príspevok v téme: Neznášam túto dobu!
patrik699

Myslia len na to jedno,sex je pre nich zmysel života,furt myslia len na to,kde a kedy a s kým si vrznúť.Preerotizovaná táto doba..všade sa to propaguje,to v klipoch už pomaly nahé ženy chodia.No tfuj!Veľmi mi to vadí,lebo to na mňa zo všadiaľ útočí.Pomaly nič tu už na tomto svete nie je normálne.

patrik699

janka,to je v pohode,nie som z tých,čo kritizujú také veci,pre to tu niesme.mne je ľúto ako tu čítavam ako je niekto v manželstve a tu sa príde vysťažovať,ako ju muž podvádza.to som bol asi dosť naivný,keď som bol mladší a veril som,že keď raz niečo nebude klapať,tak úprimnosť nadovšetko a radšej sa teda rozídeme.a tie,čo o tom vedia a nechajú si také veci líbít...to sa mi rozum zastavuje.

papaja

patrik

no uz teraz mi je luto tej tvojej partnerky,zit od zaciatku vo vztahu kde si je ten druhy isty,ze ho urcite podvediem...ako si taky vztah vychutnas?

ivus47

a kto preboha povedal ze podvod je normalny???
a duplom v manzelstve...?
av akom casopise pisu ze je to in?

k nabozenstvu ,
nabozenstvo je fajn, je skvele v tom, ze v dobe davnej naucilo ludi zakladne formy akeho sik "chovania" -proti viere nemam nic, nikdy som nemala,a ani nebudem

mam proti cirkvi -ako pravnej institucii(obcianskej institucii) lebo je to jedna banda taka jak bola v 10tom storoci nasho letopoctu az po dnesok,jedna mafia -ALE to nesuvisi s nabozenstvom, to je nieco uplne ale uplne ine...

patrik699

áno Pauli,práve to sa snažím násjť.keď budem mať ženu a tá ma tak či tak podvedie,lebo veď to je normálne,nie??ako písali v článku,že ten,kto nemá milenca nie je in?

janka24

a ked už sme pri cirkvi v sobotu sa vydava,a sestra a dlho som nebola v pravoslavnom kostole-tie ovrazy su tam fakt krásne...a na konci sme bozkali križik-a zo švagovej rodiny tušim jeho brat povedal knazovi,že je neveriaci..tak aj v kostole si možeš povedat svoj nazor...je pravda, že je tam taký zválštny pokoj, ale ked vyjdeš von zasiahne ta realita, ale je len na tebe ,či ju prijmeš, akceptuješ,budeš si žit po svojom ako to ty citiš..nechaj ostatých nech si žiju ako chcu..a ty si ži svoj život..prečo by ma mali zaujimat zhuleni chalani na hombalakch tu vzadu na ihrisku-kým to nie su moje deti, alebo kým tie moje deti nebudia o 2 ráno v noci:-)

patrik699

samozrejme,že aj to ma pohoršuje.tamto sa ma viac dotýka.istí ľudia odcudzujú cirkev a propagujú vlastný ideál štýlu života pre ľudí...jasne..pomaly nič nie je tabu..všetko je normálne a potom,že prečo sa stávajú také veci...