Myslia len na to jedno,sex je pre nich zmysel života,furt myslia len na to,kde a kedy a s kým si vrznúť.Preerotizovaná táto doba..všade sa to propaguje,to v klipoch už pomaly nahé ženy chodia.No tfuj!Veľmi mi to vadí,lebo to na mňa zo všadiaľ útočí.Pomaly nič tu už na tomto svete nie je normálne.
Neznášam túto dobu!
keď sa niekto navonok zapáči,nevieš o ňom nič,ale už je to tam.no po zistení skutočností samozrejme zaúčinkuje rozum a potom sa len chytám za hlavu,že prečo zase ja,zase sa to stalo mne.
patrik, to nie je tak, ze ja myslim na take veci dobrovolne. to je hormonalna zalezitost. to sa neda nasilu na to nemysliet a mysliet napr. na rozkvitnutu luku.
mam jedneho kamarata a je velmi sikovny pravnik. ma vsak strasne vysoke libido a minimalne 4x denne musi mat ejakulaciu. povedal, ze keby tie v priemere 2 hod. denne stravil uzitocnejsie, napr. dalsim vzelavanim alebo pracou, jeho kariera by postupovala ovela rychlejsie. je skratka otrokom svojich hormonov. myslis, ze on sa nesnazil to zmenit? ale zase nechce to umelo riesit nejakou hormonalnou liecbou
Srdce si vyberie samo? Bez romumu? - teda aspon u mna to bolo tak ;o), ze "ohuril" moj rozum a az potom doslo na rad srdce a kadeco okolo toho. Ak sa mi niekdo navonok nepaci a odsudzujem jeho spravanie, ako sa mozem do neho zalubit? Aaale hej stava sa, telenovely su toho dokazom.
hm,srdce si vyberie samo bez rozumu,žiaľ.
Denz... ;o)
Jasne Patrik, chapem. Pozri, lenze v zivote si mozes vybrat. Frajerku ktora, odhaluje viac ako skryva a je otvorena "vsetkemu",alebo normalne oblecenu babu a s normalnymi zasadami. Niesom uz dlhsie na Svk, ale verim, ze take este nevymreli ;o)
necitala som vsetky prispevky len niektore ale sa mi zdas nahnevany.. ci nie? inak aj mne to vadi, inak by som na tuto temu ani nepisala.
áno,ale ja sa zaoberám tým,čo ma momentálne ťaží na srdci z istých dôvodov a nikomu neradím,čím sa ma zaoberať,každý nech sa rozpráva o tom,čo potrebuje.
no ja si nemyslim, ze by tato doba bola horsia ako napr. stary Rim, ten na svoju zhyralost posiel, vsak aj cisari mali manzelske zvazky so surodencami. tiez anticke grecko - same homosex.vztahy.
nie ze by som tu moralizovala, to je len konstatovanie
hnedoocka- Pravdivo si to.....:)