meskaju mi kramy

Príspevok v téme: meskaju mi kramy
rohalkaa

.. awojtee v nedelu som mala pohlavny stik bez ochrany ale meskali mi kramy ktore som mala dostat uz v sobotu pred stykom... teraz je uz piaotk a ja ich stale nemam najhorise je to ez sa do mna spravil ale hnmed om sa sla umyt zdola myslite ze nesom tehotna?:(.. boli to plodnee alebo neplodnee dni ked mi meskali kramy?:

LiLo18

toto sa stalo aj mne... krámy ti budú meškať, ale prídu... ja som pre istotu mala aj tabletku po... meškali mi 2 týždne... a teraz sa mi niečo podobné stalo znova, ale nie pred krámami, ale po krámoch (pred aj po sú neplodné dni). v strede cyklu 12-16 máš jednoznačne plodné... ale na to sa nedá spolihať... neboj sa :)

aluska

nuz dievca tvoja smola...neskoro plakat nad rozliatym mliekom..ako to bolo-zistis za 9 mesiacov ..co uz ked si sprosta a nevies si davat pozor...a tvoj priatel este viac

alzbee

V zivote nepochopim taketo zmyslanie !!! Plno ludi sexuje bez ochrany, aj ked babo este nechcu (aj ja som kedysi bola tak sprosta)..ale aby som nechala toho chalana, aby sa do mna spravil...tak to je vrchol nezodpovednosti a debilizmu! sorry, ale nemam pochopenie a nenachadzam normalne slova na to..
Sprav si test, nakolko my nie sme jasnovidci...

tekvicka

to ti teda pomoze ked si sa isla umyt zdola...keby to bolo take jednoduche tak ludia nevyvaluju tolke prachy za hormonalnu antikoncepciu, kondomy a pod ked by to slo takto pekne zadarmo. haha