Mám taký problém a neviem ako ho riešiť... Som mladá baba, mám 22rokov no mám dosť veľa psychických problémov, navštevujem psychiatra i psychológa (depresie, časté zmeny nálad atď) A akoby toho nebolo dosť tak sa mi raz v noci stala taká nehoda... pomočila som sa, zobudila som sa na to že som mokrá (nesníval sa mi žiaden sen - sny si väčšinou pamätám) a keď v noci potrebujem ísť na WC tak sa normálne zobudím, no teraz nie... z ničoho nič som sa jednoducho pocikala... Dosť ma to vydesilo, že ako je to možné a je to pre mňa aj dosť trápne, našťastie priateľ nebol doma... nechala som to tak, no neprešiel ani mesiac a už sa to zopakovalo znova. Presne ten istý scenár. ... Bojím sa že sa to bude opakovať, mám strach a je to pre mňa dostatočne trápne... Myslíte si že to mám povedať môjmu psychiatrovi alebo mám ísť za svojou gynekologičkou či navštíviť urológa? Každá normálna rada mi pomôže. Vopred ďakujem!!!
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.